Indukcioni rešo Sencor SCP 3201GY – Ušteda vremena i energije!

Indukcioni rešo Sencor SCP 3201GY – Ušteda vremena i energije!

4161
0
PODELI

Zbog ionako brzog tempa života, trudimo se da uštedimo na vremenu na svakom koraku. Samim tim, ujutru kad nam je potrebna prva jutarnja kafa, želimo da bude što pre gotova, a da ne govorimo o pripremi ručka. Zbog toga, indukcione ploče i rešoi su pravi izbor, a mi Vam predstavljamo Sencor SCP 3201GY.

Ulazna snaga iznosi 1800W i na raspolaganju Vam je jedna grejna ploča, dok je staklena površina vrlo laka za održavanje. Na preglednom LED ekranu imaćete uvid u bitne informacije, a temperaturu možete regulisati u rasponu od 60 – 240°C u koracima od 20°C. Ukoliko se posuda za kuvanje skine za grejne površine ili se koristi neodgovarajuće posuđe, obavestiće Vas zvučni signal i doći će do prebacivanja u stand-by mod. Pomoću okretnog regulatora podesite temperaturu ili tajmer.

Ukoliko se opredelite da koristite Sencor SCP 3201GY indukcioni rešo, sigurno ćete imati više vremena koje možete provesti u krugu dragih osoba. To nije sve, dolazi i do uštede energije, a neklizajuće nožice i zaštita od pregrevanja su tu da pruže dodatnu bezbednost., uz Sencor SCP 3201GY indukcioni rešo!

Jednostavan i brz način kuvanja, uz Sencor SCP 3201GY indukcioni rešo.

Indukcioni rešo Sencor SCP 3201GY možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR