Igre za Google Glass

Igre za Google Glass

941
1
PODELI
Google Glass-2430073-5394519277-modul

Google je objavio promo video koji prikazuje igre za Google Glass i demonstrira kako bi Google Glass mogao da se koristi  za igranje igara u budućnosti.

Pogledajte:

Na snimku se vide pet demoa za igre za Google Glass. Radi se o 5 mini igara. U igri Tennis igrač pomera glavu da bi kontrolisao reket i udario lopticu. U igri Balance igrač pomera glavu da bi sprečio skup blokova određenog oblika da padnu dole. U igri Clay Shooter, igrač izgovara “pull” a onda puca na “glinene golubove” govoreći “bang”. Igra Shape Splitter podseća na igru Fruit Ninja i igrač koristi ruke da bi presecao figure raznih oblika kako se pojavljuju na Google Glass ekranu. I na kraju u igri Matcher slažete odgovarajuće karte jednu sa drugom koristeći pokrete glave za odabir karti.

Sve igre koriste Google Glass žiroskop i merač brzine.

Google je dao sledeću izjavu: ”Sa gomilom malih senzora i ekranom koji se nalazi tik ispred oka, Glass je novo uzbudljivo mesto za igranje. Smućkali smo pet jednostavnih igara koje eksperimentišu sa jedinstvenim mogućnostima Google Glass-a i demonstriraju neke od mogućnosti  za gaming”.

Google takođe radi i na konzoli za igre koja radi na Android operativnom sistemu, LINK

Ako ste slučajno jedan od srećnika koji već poseduje Google Glass, ove igre možete skinuti sa Google Developers stranice, LINK

Kako vam se dopadaju ove igre za Google Glass? Da li je ovo dovoljno da vas ubedi da je Google Glass pogodan i kao gaming platforma u budućnosti?

Izvor: Gamespot

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR