Igre na poklon uz MSI Geforce grafičke karte

Igre na poklon uz MSI Geforce grafičke karte

1060
0
PODELI

Praznici su odlični za one koji vole da igraju igre. Bilo da želite da budete heroj, pirat ili špijun, Nvidia je spremila odlično iznenađenje za vas!

Breaker

Nvidia je za poklon spremila 3 odlične igre za one koji u periodu od 28.10.2013. do 26.11.2013. (ili do isteka zaliha) kupe MSI grafičku kartu iz serije GTX660, GTX670, GTX680, GTX690, ili GTX760, GTX770, GTX780 i Titan.

Uz grafičke karte MSI GTX660, GTX670, GTX680, GTX690 i GTX760 dobijate na poklon vaučer za dve igre: Assassin’s Creed IV – Black Flag i Splinter Cell – Blacklist!

 

Dok uz grafičke karte MSI GTX770, GTX780 i Titan na poklon idu tri igre: Batman – Arkham Origins, Assassin’s Creed IV – Black Flag i Splinter Cell – Blacklist!

Svaka od ovih igara je dodatno optimizovana da maksimalno iskoristi Nvidia grafičke karte.

Batman Arkham Origins

 

Batman – Arkham Origins poseduje pregršt efekata koji su rezervisani za one koji poseduju Geforce grafičke karte. Ti efekti dodaju određenu dozu realizma igri i drastično poboljšavaju kvalitet prikaza. Od dima, pare, snega i ostalog, PhysX je jedan od glavnih prednosti u odnosu na konkurenciju. Pogledajte sledeći demo:

Nvidia je naporno radila sa razvojnim timom kako bi poboljšala i druge elemente igre. Betmenov ogrtač je unapređen i poboljšan preko DirectX 11 teselacije; senke u celoj igri su poboljšane pomoću Nvidia tehnologije za mekše senke; igra poseduje i HBAO+ Ambient Occlusion efekte; efekat pri kome su stvari van fokusa zamagljene je zahvaljujući Nvidia Bokeh i DOF tehnologiji; Anti-Aliasing je poboljšan dodatkom TXAA.

DirectX 11 teselacija je korišćena i u dodavanju realističnih snežnih putanja na ulicama i krovovima Gotham City-ja.

Kao Batman – Arkham Origins, i Assassin’s Creed IV – Black Flag koristi Nvidia tehnologiju.

Assassin's Creed Black Flag

 

Assassin’s Creed IV – Black Flag izlazi 19. novembra koristi veliki broj efekata koje podržava poslednja generacija Nvidia grafičkih karti, kao što je poboljšana DirectX 11 teselacija, Nvidia HBAO+ Ambient Occlusion, Nvidia meke senke koje su bliže, Nvidia svetlosni zraci, TXAA anti-aliasing. Pogledajte sledeći demo:

Splinter Cell – Blacklist je još jedna igra koja poseduje brojne Nvidia efekte, uključujući napredni DirectX 11, TXAA anti-aliasing, HBAO+ Ambient Occlusion i drugo.

Splinter Cell Blacklist

 

Kupite MSI Geforce grafičku kartu i uživajte u odličnim igrama, kako su i zamišljene da se igraju!

 

Kompletnu WinWin ponudu MSI grafičkih karti pogledajte ovde

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR