Igre koje se najviše očekuju u 2014.

Igre koje se najviše očekuju u 2014.

3355
20
PODELI
watch_dogs_2014_game-wide

2013. je bila dobra godina za video igre. Stigle su i next-gen konzole i 2014. obećava da će biti još bolja godina za igre. Koje to igre igrači najviše očekuju u 2014. godini.

 

 

 

 

 

 

 

Titanfall

TitanFall-Panoramic-Overwatch

Ovo je FPS igra koju razvija Respawn Entertainment,a izdaje Electronic Arts za PC, Xbox 360 i XBox One.

U Titanfallu kontrolišete velike mech robote Titane, kao i pojedinačne igrače i sukobljavate se u online multiplayer mečevima.

Respawn je mali studio koga su osnovali bivšti programeri Infinity Warda koji su radili na Call of Duty 4: Modern Warfare i Modern Warfare 2 naslovima. Igra ima najbolje elemente Call Of Duty i Battlefied igara kombinovano sa parkour elementima is Mirror’ Edge. Moguća je i krađa Titana od drugih igrača.

Titanfall treba da se pojavi u martu 2014.

Watch Dogs

Watch-Dogs-Wallpaper-HD

Watch Dogs je open world action-adventure igra koju razvija Ubisoft Montreal, a izdaje Ubisoft za PC, PS3,PS4,Xbox 360,Xbox One i Wii U.

U ulozi ste Aiden Pearce-a vrhunskog hakera koji manipulacijom CtOS-a(centralni operativni sistem). upravlja događanjima u fiktivnoj verziji grada Čikaga.

Watch Dogs je trebao da izađe sa pojavom konzola sledeće generacije Xbox One i PS4 u novembru 2013. ali je Ubisoft odložio izlazak igre za drugi kvartal 2014., krajem juna kako sada stoje stvari. Da li je  ovo bio pravi potez ostaje da se vidi.

No, s obzirom na sve do sada prikazano iz ove igre, verovatno vredi sačekati njeno pojavljivanje.

Tom Clancy’s The Division

tc_the_division_teasing_image_130610_4h15pmpt_nologo

The Division je online multiplayer akciona taktička pucačina iz trećeg lica sa RPG elementima. Igru razvija Ubisoft Massive za PC, Xbox One i PS4.

Radnja u igri se odvija nakon što je Amerika opustošena epidemijom nepoznatog virusa, a spasavanje ostataka je ostavljeno grupi sleeper agenata sa imenom The Division. Niihov zadatak je spasavanje preživelih i borba protiv svih neprijateljskih elemenata.

Ovo je dosad možda i najlepša, kao i prava next-gen igra koju smo videli, a što sledeći trailer lepo pokazuje.

Tom Clancy’s The Division treba da izađe krajem 2014. godine.

The Witcher 3: Wild Hunt

NEW_The_Witcher_3_Wild_Hunt_Ice_Giant_Hunt

Ovo je akciona RPG igra, ujedno i poslednji naslov u Witcher trilogiji i završetak price o Geraltu. The Witcher 3 razvija naravno Poljski CD Projekt RED za PC, Xbox One i PS4.

Ovo je ogromna open world igra, sa dosta prostora za istraživanje, mnogo cool čudovišta sa kojima se treba boriti i verovatno epskom pričom. A igra izgleda kao next-gen verzija Skyrima.

The Witcher 3: Wild Hunt treba da se pojavi u drugom kvartalu 2014.

The Elder Scrolls Online

teso

Elder Scrolls Online je MMORPG smešten u Elder Scrolls univerzum. Igru razvija ZeniMax Online Studios za PC, PS4 i Xbox One.

Kao i u drugim iz Elder Scrolls franšize, radnja će se odvijati na Tamrielu i priča će indirektno biti povezana sa drugim igrama iz franšize.

Pored cene koju treba platiti za igru, imaće i mesečnu pretplatu od $15. Da li ovakav model može da bude uspešan za jedan MMORPG danas, ako izuzmemo World of Warcraft, pokazaće vreme i igrači.

The Elder Scrolls Online treba da izađe u aprilu 2014. za PC i u junu za PS4 i Xbox One.

 Treba pomenuti i sledeće igre koje će se pojaviti u 2014.:

 • Destiny
 • Infamous: Second Son
 • Dragon Age: Inquisition
 • Metal Gear Solid 5
 • Halo 5
 • Quantum Break
 • The Order 1886
 • Below
 • Game Of Thrones (TellTale games series)
 • Dying Light
 • The Witness
 • Broken Age
 • Dark Souls II
 • South Park: The Stick of Truth
 • Project Spark

Koje igre vi željno iščekujete u 2014? Možda neku igru koja nije pomenuta ovde?

Izvori: The Globe, IGN, Gamespot

20 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR