Igre koje izlaze u oktobru 2014.

Igre koje izlaze u oktobru 2014.

3119
0
PODELI
Alien Isolation

Kako se približava kraj godine broj novih i zanimljivih igara se povećava. U oktobru nas očekuju dosta novih zanimljivih naslova, među njima dosta potencijalnih hitova.

 

 

 

 

 

 

 

Alien: Isolation – 7. Oktobar

All games - Alien-Isolation-for-articles

Alien: Isolation je nova survival horor igra sa pogledom iz prvog lica koju razvija Creative Assembly, a izdaje Sega. Igra je smeštena u univerzum Alien filmova, a hronološki se događa između prva dva filma. Igrači će se naći u ulozi Amande Ripley, ćerke Ellen Ripley (Sigourney Weaver), i ona pokušava da sazna šta se desilo njenoj majci dok je bila na svemirskom brodu Nostromo. Igru će krasiti neskriptovano i proceduralno generisano ponašanje Aliena, pa svako novo igranje treba da predstavlja i novo iskustvo. Trebalo bi ovo da bude napeta igra mačke i miša na usamljenoj svemirskoj stranici. Oni koji pre-orderuju igru dobijaju Alien: Isolation Nostromo Edition, koji uključuje Crew Expandable DLC u kome je svoje uloge i glas ponovo dala skoro celokupna glumačka postava iz prvog Alien filma.

Ako želite da dobijete igru Alien: Isolation besplatno, u WinWin-u je u toku akcija Never Settle Space Edition, i kupovinom neke od AMD Radeon R9 kartica proizvođača Powercolor, Sapphire ili MSI dobijate Gold vaučer sa kojim možete izabrati tri igre, među njima i Alien Isolation. Sve detalje o ovoj akciji, imate na ovom LINKU.

Alien: Isolation izlazi 7. oktobra za PC , PS4, PS3, Xbox One i Xbox 360.

 

NBA 2K15 – 7. Oktobar

NBA_2K15_Xbox_One_Cover

NBA 2K15 je sledeća igra u ovoj popularnoj franšizi košarkaških simulacija, 16. po redu. Igru razvija Visual Concepts,a izdaje 2K Sports. Soundtrack za igru je napravio popularni muzičar i producent Pharell Williams. NBA 2K15 izlazi 7. Oktobra u Americi i 10. oktobra u ostatku sveta za PC, PS4, PS3, Xbox One i Xbox 360. Ko pre-orderuje igru, dobija KD MVP Bonus Pack.

 

Ryse: Son of Rome – 10. Oktobar

Ryse_box_art

Ryse: Son of Rome je akciona avantura sa pogledom iz trećeg lica koju je razvio Crytek, a izdao Microsoft Studios. Igra je bila jedan od ekskluzivnih launch naslova za Xbox One konzolu i originalno je izašla 22. Novembra 2013. PC verzija, koja će biti grafički superiornija i podržavati i 4K rezoluciju, izlazi 10. oktobra 2014. Igra prati život Rimskog centuriona Marius Titusa dok postepeno postaje jedan od lidera Rimske Legije.

 

The Evil Within – 14. Oktobar

The evil Within-crop

The Evil Within ili Psycho Break za Japansko tržište, je survival horor igra koju je razvilo Tango Gameworks, predvođeni ocem survival horor žanra Shinji Mikamijem (Resident Evil 4). Igru izdaje Bethesda Softworks. Glavni lik u igri je detektiv Sebastian Castellanos koji će se sukobiti sa misterioznom silom prilikom istraživanja jednog masovnog ubistva.

 The Evil Within izlazi 14. Oktobra u Americi i Evropi za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

 

Borderlands: The Pre-Sequel! – 17. Oktobar

Borderlands_The_Pre-Sequel_box_art

Borderlands: The Pre-Sequel! je co-op pucačina iz prvog lica koju je razvio 2K Australia uz pomoć Gearbox Software-a, a igru izdaje 2K Games. Ovo je treća igra u popularnoj Borderlands franšizi, a predstavlja hronološki nastavak na prvu Borderlands igru i prequel za Borderlands 2 i otud i naslov igre. Kao i ranije Borderlands igre i ova kombinuje FPS  gameplay sa RPG elementima, a sve to u nezaobilaznoj co-op multiplayer kampanji. U igri kontrolišete 4 poznata lika iz prethodnih igara, koji su ranije bili NPCs (likovi koje niste mogli da kontrolišete), a to su: Athena, “the Gladiator”, Nisha, “the Lawbringer”, uvek smešni Claptrap, “the Fragtrap” i Wilhelm, “the Enforcer.

Priča se ovoga puta fokusira na Handsome Jack-a i njegovom pokušaju da pobegne sa Elpisa, Pandorinog meseca i da preuzme kontrolu nad bazom Hyperion korporacije.

Borderlands: The Pre-Sequel! izlazi 14. oktobra u Americi i 17. oktobra u Evropi za PC, Xbox 360 i PS3.

 

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – 24. Oktobar

Civilization_Beyond_Earth_cover_art

Civilization: Beyond Earth je naravno potezna strateška igra (4X turn-based strategy), deo ektsremno popularnog Civilization serijala igara. Razvija je Firaxis Games, a izdaje 2K Games. Igra je duhovni naslednik Sid Meier’s Alpha Centauri iz 1999. i preuzima neke koncepte iz te igre. Mesto i vreme dešavanja je jedinstveno za Civilization serijal. Civilization: Beyond Earth je smeštena u budućnost, gde čovečanstvo putuje kroz svemir i osniva nove kolonije na nepoznatim planetama, a sve to kao oporavak od katastrofalnog događaja poznatog kao “The Great Mistake” (velika greška).

Civilization: Beyond Earth izlazi 24. Oktobra za PC.

Koju od ovih igara vi željno iščekujete i šta ćete igrati?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR