Igre koje izlaze u oktobru 2013.

Igre koje izlaze u oktobru 2013.

1100
0
PODELI
Games-october

Kako se približava jesen to se broj zanimljivih igara koje nas očekuju povećava.Evo koje igre  izlaze u oktobru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyond: Two Souls  –  4. oktobar (8. oktobar)

BeyondTwoSoulsBox-crop

Beyond: Two Souls je najnovija igra studija Quantic Dream, poznatog po igrama Heavy Rain i Fahrenheit. Kao i Heavy Rain i Beyond: Two Souls je PS3 ekskluziva, što znači da izlazi samo za ovu konzolu. Glasove glavnim likovima su pozajmili poznati glumci Willem Dafoe i Ellen Page. Ova igra je avantura gde priča igra jako bitnu ulogu i koja bi trebalo da bude najbolja video igra gde se priča priča na bioskopski način i da pomeri granice ovakvog načina izvedbe neke igre. Beyond: Two Souls će se verovatno pojaviti 4. oktobra u Americi, mada se pominje i datum 8. oktobar. za PS3 naravno.

F1 2013 – 4. oktobar

F1_2013_PC-crop

F1 2013 je sledeće trkačka igra sa oficijalnom licencom od čuvenog Codemastersa. Igra je naravno bazirana na popularnom Formula 1 takmičenju i sportu. Ove godine, Codemasters ubacuje i istorijski sadržaj u igru, a u igri su prisutni naravno svi aktuelni timovi, vozači i staze.

U F1 2013 Standard Edition je uključen i paket sadržaja iz 1980. koji uključuje 10 legendarnih vozača (Nigel Mansell, Mario Andretti, Gerhard Berger i drugi), 5 čuvenih bolida i dve klasične staze Circuito De Jerez i Brands Hatch.

Dva dodatna paketa sadržaja, čije su teme 1990. i klasične staze biće objavljene kada se pojavi F1 2013, ali neće biti uključene u igru. Ova dva DLC-a mogu se kupiti posebno ili ako se kupi F1 2013: Classic Edition.

F1 2013 treba da izađe 4. oktobra za PC, Xbox 360 i PS3.

Batman: Arkham Origins – 25. oktobar

Batman Arkham Origins

Treća igra u serijalu, Batman: Arkham Origins, vremenski je smeštena pre događanja iz prve igre Batman: Arkham Asylum i predstavlja prequel naslov. U njoj se još mladi Batman uzdiže od običnog borca protiv kriminalaca i mafije u Mračnog Viteza koga svi dobro poznajemo i volimo.A ova evolucija će se odvijati pred našim očima. U Arkham Origins će se pojaviti novi zločinci,videćemo prve susrete Batmana u njegovoj karijeri sa nekima od njih. Sam gameplay je opet baziran na bliskoj ručnoj borbi u velikom open world svetu, baš kao i prethodni nastavci. Ovoga puta igra će imati i multiplayer mod.

Svi koji pre-orderuju igru će dobiti Deathstroke Challenge Pack koji uključuje Deathstroke-a kao lik kojim se može igrati, a uključuje i dve ekskluzivne challenge mape i tri jedinstvena Deathstroke skina za igru.

Batman: Arkham Origins treba da se pojavi 25. oktobra za PC, Xbox 360, PS3 i Wii U.

BATTLEFIELD 4 – 29. oktobar (1. novembar EU)

BF4Box

DICE će nas obradovati dugo očekivanim Battlefield 4 krajem oktobra i početkom novembra. Igra će koristiti novi Frostbite 3 engine i naravno naglasak će ponovo biti na uzbudljivim multiplayer modovima sa vozilima. No, ovoga puta DICE obećava i zanimljivu single player kampanju sa interesantnom pričom. No, ono što je bitnije za sve igrače, a to je multiplayer. će u startu uključivati 10 mapa, 2 nova moda, dosad neviđenu customisation oružja, “levolution”, tablet integraciju i još mnogo toga.

Svi koji pre-orderuju Digital Deluxe Edition će imati rani pristup multiplayer beti, koja kreće 1. oktobra (4. za sve koji nemaju rani pristup), ali i China Rising Expansion pack. Već je dostupan za kupovinu i Premium paket koji dodatno košta otprilike kao i sama igra,a uključuje: 5 DLC ekspanzija koje će se pojaviti u toku 2014, dve nedelje raniji pristup ovim ekspanzijama, ekskluzivne opcije za personalizciju, 12 bonus Battlefield 4 battlepack-ova, transfer sa PS3 Premium na PS4 Premium, kao i sa Xbox 360 Premium na Xbox One Premium i druge stvari. Ostaje još samo da kupite osnovnu igru, kao i Premium membership.

Battlefield 4 će se pojaviti 29. oktobra u Americi i 1. novembra u Evropi za PC, Xbox 360 i PS3. Izdanja za PS4 i Xbox One će se pojaviti na dan lansiranja ovih konzola, 15. i 22. novembra.

Football Manager 2014 – 31. oktobar

Football Manager 2014_

Izdanje Football Managera za 2014 godinu. od Sports Interactive studija donosi preko 1000 poboljšanja u ovaj popularni menadžerski serijal. Tu su unapređeni meč engine,  brojna pobolšanja korisničkog interfejsa i naravno ažurirana baza informacija za sezonu 2013/2014.

Football Manager 2014 treba da se pojavi 31. oktobra za PC.

Koju od ovih igara vi željno iščekujete?

Izvori :  PreOrderIQWikipedia

  

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR