Igre koje izlaze u martu 2014.

Igre koje izlaze u martu 2014.

1386
0
PODELI
Titanfall_wallpaper2560x1440

Mart mesec donosi maltene sve same hit naslove. Pogledajte koje će se to igre pojaviti sledećeg meseca.

 

 

 

 

 

 

 

 

South Park: The Stick of Truth – 4. mart (NA), 7. mart (EU)

South Park_PRE_ORDER_UFP_UK-610x471

Pridružite se Cartmanu, Stanu, Kyle-u, Kenny-iju i ostalim popularnim likovima u hit RPG igri baziranoj na ultra popularnoj crtanoj seriji South Park. Igru je razvio Obsidian Entertainment uz pomoć autora serije Trey Parkera i Matt Stone-a, koji su izjavili da dok igrate ovu igru treba da se osećate kao da ste u epizodi South Parka. Oni koji pre-oreduju igru dobijaju “ULTIMATE FELLOWSHIP” Content Pack koji donosi specijalne perkove to jest poboljšanja za određene spellove i oružja za 4 klase u igri, a sve to propraćeno specijalnim kostimima. Igra će koristiti Steamworks za PC i neće zahtevati Uplay. Posle silnih odlaganja,  South Park: The Stick of Truth treba konačno da se pojavi 4. marta u Americi i 7. marta 2014. u Evropi za PC, Xbox 360 i PS3. Da li ćete uspeti da postignete sva  farting  achievements u igri? 🙂

 

 

The Walking Dead: Season 2, Episode 2 – 4. mart

TWD_house-divided-banner

Prva epizoda druge sezone prošlogodišnje igre godine na mnogim izborima, epizodna avantura koju je razvio Telltale games, The Walking Dead, bazirana na popularnom stripu Roberta Kirkmana, kao i istoimenoj TV seriji se pojavila u decembru 2013. I nastavila je tamo gde je sezona 1 stala, samo što je sada glavni junak i lik koga igrač vodi devojčica Clementine, preživela od dva glavna lika iz Sezone 1. Već u prvoj epizodi “All That Remains” se suočila sa teškim izborima i stresnim situacijama. Sada nam stiže epizoda 2 “A House Divided” i njene avanture se nastavljaju. The Walking Dead, Season 2, Episode 2 – A House Divided treba da se pojavi 4. marta na Steamu i drugim platformama za digitalnu distribuciju igara za PC i Mac, kao i za PS3 u Americi. Pomozite Clementine da preživi!

 

 

Titanfall – 11. mart (NA), 13. mart (EU)

gaming-titanfall-box-art

Od autora Medal of Honor: Allied Assault i Call of Duty: Modern Warfare, sada okupljenih u novom razvojnom studiju Respawn Entertainment stiže nam novi tip online multiplayer pucačine, koji kombinuje sci-fi okruženje i  hodanje po zidovima na mapama popunjenim džinovskim mech robotima, Titanima. Akcija u Titanfallu je brza i u svakom trenutku se dešava nešto novo. Bilo da idete peške ili kontrolišete Titana, uvek možete postići uspeh, ali i brzo poginuti. Mogućnosti za taktiku i razne stilove je mnogo. A tu su i tri različita tipa Titana.Već je beta verzija igre bila dobro optimizovana i radila dobro na većini konfiguracija, pa nema razloga da tako ne bude i u finalnoj verziji igre.Titanfall će se pojaviti 11. marta u Americi i 13. marta u Evropi za PC, i Xbox One. Za Xbox 360 izlazi 25. marta. “Standby for Titanfall!”

 

 

Dark Souls II – 11. mart (NA), 14. mart (EU)

dark-souls-2-box-art-3

Jedna od najtežih igra ikada, akcioni RPG Dark Souls, dobila je svoj nastavak. Dark Souls II donosi isto hardcore probijanje kroz dungeone,a tu je i novi grafički engine i novi elementi gameplay-a. Igru je napravio From Software, koji će je i izdati u Japanu,a u ostatku sveta je izdavač Namco Bandai Games. Dark Souls II izlazi 11. marta u Americi i 14. marta u Evropi za PC, Xbox 360 i PS3.

 

 

Infamous: Second Son (PS4) – 21. mart

SecondSon-CE-IL2

inFAMOUS: Second Son je jedna od ekskluzivnih hit igara koje izlaze samo za PlayStation 4 konzolu. Ovo je open world action-adventure igra koju je razvio Sucker Punch Productions, a izdaje Sony Computer Entertainment. Ovo je treća igra u Infamous seriji igara koje su izlazile ranije za Playstation 3. Igra bi trebalo da koristi neke od novih mogućnosti DualShock 4 kontrolera, ako što su Touchpad i ugrađeni zvučnik. Infamous: Second Son će se pojaviti 21. marta za PS4.

 

 

Diablo III: Reaper of Souls – 25. mart

Diablo-3-Reaper-of-Souls-Teaser

Reaper of Souls je dugo očekivana prva ekspanzija za Blizzardovu hit loot-em-up igru Diablo III. Donosi nov čin u priči, Adventure game mode i novu Crusader klasu. A tu je i mnoštvo sitnijih izmena i poboljšanja koje će igrači znati da cene. Diablo III: Reaper of Souls će se pojaviti 25. marta za PC i Mac, a Blizzard je izjavio da će ekspanzija biti portovana i na konzolne verzije igre.

 

 

Deus Ex: The Fall (PC) – 25. mart

Deus-Ex-The-Fall-official-cover-art-by-N-Fusion-Eidos-Montreal-and-Square-Enix-for-iOS-and-Android

Deus Ex: The Fall je bila igra iz 2013. za mobilne uređaje (Android, iOS). Square Enix je sada razvio i PC verziju koja treba da se pojavi 25. marta na Steamu po ceni od 9.99eur.Ako je pre-orderujete dobijate i besplatnu kopiju originalne prve Deus Ex igre, Deus Ex: Game of the Year Edition. Deus Ex: The Fall je prequel za igru Deus Ex: Human Revolution i ima svog glavnog protagonistu. Ono što je bitno kod PC verzije je da neće biti nikakvih mikrotransakcija koje su bile prisutne u verzijama za Android i iOS. A tu je i puna podrška za miš i tastaturu, kao i punda podrška za Microsoft Xbox 360 wireless kontroler za Windows.

Koje ćete igre vi zaigrati u martu?

Izvori :  PreOrderIQWikipedia

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR