Igre koje izlaze u maju 2014

Igre koje izlaze u maju 2014

1433
0
PODELI
All games - watch-dogs-750x420

Maj mesec donosi dve hit igre i još jednu zanimljivu. Pogledajte koje nas to nove igre očekuju narednog meseca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wolfenstein: The New Order – 20. maj

Wolfenstein-The-New-Order2

Razvojni studio MachineGames i izdavač Bethesda vraćaju nam Wolfenstein seriju, sa novom kreativnom reboot igrom Wolfenstein: The New Order. Radnja igre se odvija u alternativnoj 1960. godini gde Nacisti vladaju svetom gvozdenom pesnicom,a nakon pobede u Drugom svetskom ratu zahvaljujući upotrebi napredne tehnologije. Naš heroj B.J. Blazkowicz i pokret otpora treba da  pobede lidera nacista, generala Deathsheada i njegove trupe i stave tačku na vladavinu Nacista. Uz dobru priču i solidnu pucačku i stealth mehaniku, ovo bi mogla biti jedna od boljih igara ove godine. Wolfenstein: The New Order  izlazi globalno 20. maja za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Svi koji pre-orderuju  igru će dobiti pristup Doom beti koja će uslediti kasnije. Pogledajte najnoviji trailer za ovu igru:

 

 

Tropico 5 – 23. maj

tropico_5_boxart_01

Nova igra u popularnoj franšizi simulacija izgradnje i upravljanja gradom, Tropico 5, donosi nove gameplay elemente ere i dinastije, kao i potpuno novi grafički engine. Razvojni studio Haemimont Games i izdavač Kalypso Media, potrudili su se da ponude mnogo novih stvari u novoj igri u ovom serijalu simulacije diktatorskog upravljanja gradom. Tropico 5 izlazi 23. maja za PC, dok će verzije za Xbox 360 i Mac uslediti na leto, a verzija za PS4 će izaći u jesen 2014.

 

 

Watch Dogs (WATCH_DOGS) – 27. maj

watch-dogs-box-art-slider

Svaki dan čovečanstvo postaje sve više elektronski povezanije. Pametni telefoni, pametni televizori, GPS uređaji, web kamere, društvene mreže, bankovni računi, online identiteti – sve ovo može da hakuje dovoljno vešta osoba koja ima potrebne alate i talenat da vam potpuno uništi život. Igra Watch_Dogs ovu tehnološku realnost današnjice uzdiže na viši nivo. U verziji grada Čikaga u bliskoj budućnosti, glavni protagonista, haker Aiden Pearce može da manipuliše maltene svim uređajima oko njega zahvaljujući mreži, to jest operativnim sistemu koji upravlja gradom, pod imenom ctOS(The Central Operation System). Semafori, vozovi, električna mreža, sigurnosni sistemi, bankarske transakcije, sve što je povezano sa internetom, sve ovo Aiden može da kontroliše i manipuliše po želji, odnosno sam igrač u ovoj open world igri. Izdavač Ubisoft i razvojni studio Ubisoft Montreal obećavaju pravo next-gen iskustvo. Ovo će verovatno biti jedan od kandidata za igru godine.

Watch Dogs izlazi 27. maja 2014. za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Verzija za Wii U će uslediti nešto kasnije. Postoje različite verzije igre koje se mogu pre-orderovati, a od digitalnih verzija, ona sa najviše pre-order bonusa u vidu dodatnih misija, itema i drugih stvari je Digital Deluxe Edition. Takođe postoji i Season Pass za igru, koji po nižoj ceni nego da se DLC-ovi, koji će uslediti kasnije, pojedinačno kupuju, donosi nove misije za Aidena i upravljanje novim likom i kraću single player kampanju za njega. Pogledajte najnovoiji trailer koji predstavlja upravo Watch Dogs Season Pass:

Šta ćete vi igrati narednog meseca?

Izvori :  PreOrderIQWikipedia

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR