Igre koje izlaze u junu 2014

Igre koje izlaze u junu 2014

1559
0
PODELI
Murdered-soul-suspect-logo-1508x874_t

Pored novog E3 igračkog sajma,  jun mesec će obeležiti i neke nove igre koje će se pojaviti. Pogledajte o kojim to igrama se radi u nastavku teksta.

 

 

 

 

 

 

 

Murdered: Soul Suspect – 3. jun(US), 6.jun(EU)

Murdered_Soul_Suspect_Artwork_Logo

Murdered: Soul Suspect je akciona avantura koju je razvio Airtight Games razvojni studio, a izdaje je Square Enix. U igri ste u ulozi detektiva koji istražuje natprirodno, a rešavate najteži slučaj od svih, sopstveno ubistvo.

Murdered: Soul Suspect je deo AMD Never Settle akcije i možete je dobiti besplatno kupovinom odgovarajućih AMD Radeon grafičkih kartica iz WinWin ponude. Više detalja o ovoj akciji možete pročitati OVDE.

Murdered: Soul Suspect izlazi 3. juna u Americi i 6. juna u Evropi za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

 

Wildstar – 3. jun

Wildstar

Wildstar je nova fantasy/sci-fi MMORPG igra koju su napravili veterani žanra Carbine Studios,a izdaje je NCSOFT. Radnja igre se odigrava na planeti Nexus, gde je misteriozna i moćna rasa pod imenom Eldan nestala i za sobom ostavila obilje tehnologije koju igrači mogu da istražuju. Ova MMORPG igra će biti prepuna humora i kombinuje filmsku priču sa velikim open world iskustvom i tako donosi nešto novo u MMORPG žanru.

Wildstar će zahtevati mesečnu pretplatu za igranje,a postojaće i opcija da igrač kupi u samoj igri item koji omogućava dodatnih 30 dana igranja, ali se isti item može prodati  i nekom drugom igraču u samoj igri. Svi koji pre-orderuju igru će dobiti izvesne bonuse kao što su: rani pristup, počev od 31. maja(tri dana pre zvaničnog izlaska igre), mogućnost rezervisanja imena lika ili guilda pre izlaska igre, 3 guest propusnice sa 7 dana igranja koje se mogu podeliti prijateljima i druge bonuse.

Wildstar će se pojaviti 3. juna za PC.

 

Transformers: Rise of the Dark Spark – 24. jun

Transfromersgame

Transformers: Rise of the Dark Spark je treća igra u War for Cybertron serijalu Transformers igara i četvrta od igara rađenih po Transformers filmovima. Razvio je Edge of Reality Studio, a izdaje je Activision. Igra će biti nastavak na igru Transformers: Fall of Cybertron, ali u isto vreme će biti povezana i sa novim Transformers filmom, Transformers: Age of Exctinction.

Transformers: Rise of the Dark Spark izlazi 24. juna za PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS i Wii U.

 

Grid Autosport – 24. jun (US), 27. jun (EU)

2514717-gridautosporticon

Grid Autosport je trkačka video igra koju je razvio čuveni Codemasters i u pitanju je nastavak na igre Race Driver: Grid i Grid 2. Za razliku od tih više arkadnih vožnji, ova igra će biti više simulacija vožnje. U njoj ćete moći da se trkate na ulicama, a i da se oprobate u World Touring Cars i Formula 3 trkama, koje se odvijaju na pravim stazama.

Grid Autosport će se pojaviti 24. juna u Americi i 27. juna u Evropi za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Sniper Elite III – 27.jun

Sniper Elite III

Sniper Elite III je taktička pucačina sa akcentom na korišćenju snajpera naravno. Razvio je je Rebellion Developments studio,a izdaje je 505 Games. Igra je nastavak na Sniper Elite i Sniper Elite V2. Radnja proslavljenog Rebellion serijala snajper pucačina je  smeštena u period Drugog Svetskog rata, a u Sniper Elite III konkretno mesto dešavanja je Afrički front. Igrač je ponovo u ulozi Karl Fairburne-a.

Sniper Elite III izlazi 27. juna za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Koju od ovih igara ćete vi isprobati tokom juna?

Izvori :  PreOrderIQ, Wikipedia

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR