Igre koje izlaze u julu 2013

Igre koje izlaze u julu 2013

1153
2
PODELI
Games - 2

Jul i avgust nisu meseci kada nove igre izlaze u velikom broju.Ipak evo nekoliko zanimljivih naslova koji izlaze ili su već izašli ovog meseca.

 

 

 

 

 

 

 

 

DARK – 04. jul

Dark

Dark je stealth akciona igra sa RPG elementima u kojoj se nalazite u koži vrhunskog predatora ubice, jednog vampira. Sam gameplay se fokusira više na stealth elementu nego na instant akciji i moraćete pažljivo da planirate svaki sledeći potez i da se šunjate pored neprijatelja.Tu je i pregršt vampirksih moći koje možete razvijati i unapređivati. Evo i trailera za ovu igru:

 Dark je izašao 04. jula za PC i Xbox 360.

Civilization V: Brave New World – 12. jul

C5BNW

Civilization V: Brave New World je druga zvanična ekspanzija za vrlo popularnu poteznu stratešku igru Sid Meier’s Civilization V. Ova ekspanzija se fokusira na poboljšanu mehaniku trgovine i mnogo detaljniji diplomatski sistem. Donosi devet novih civilizacija, osam novih svetskih čuda, dva nova scenarija, trgovačke rute, ideologije, Svetski kongres koji proširuje pomenuti diplomatski aspekt igre, kao i još pregršt drugih poboljšanja. Ova ekspanzija uključuje i proširuje sve ono što je donela prethodna  Civilization V: Gods & Kings.

Evo i trailera za ovu ekspanziju:

Civilization V: Brave New World treba da se pojavi na Steamu za PC, to jest Windows i za  Mac OS X  12. jula.

DOTA 2 – 09.jul

Dota 2

Čuvena  DOTA 2 je za one koji ne znaju online multplayer igra gde se borbe između dva tima odvijaju u arenama. Ova igra je već dosta dugo prisutna na Steamu i isto toliko dugo je najpopularnija multiplayer igra na ovoj platformi. Dosad je bila u beta fazi, a 9. jula je zvanično izdata kao free to play igra koje se besplatno može skinuti preko Steama. Novim igračima će pristup igri biti dozvoljavan u serijama, kako se postepeno proširuju kapaciteti servera.

Evo jednog starog trailera za ovu igru:

Izvori :  PreOrderIQ , Wikipedia

 

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR