Igre koje izlaze u januaru 2014.

Igre koje izlaze u januaru 2014.

920
0
PODELI
Broken Age

Pogledajmo koje će se to zanimljive igre pojaviti u januaru 2014. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal Gear Rising: Revengeance – 09. januar

Metal_Gear_Rising_Revengeance_box_artwork

Metal Gear Rising: Revengeance je akciona hack and slash igra koju razvija Platinum Games i producira Kojima Productions. Ovo je deveta igra u Metal Gear serijalu,a dešavanja su smeštena 4 godine nakon događanja u Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots.Igrači kontrolišu Raidena, kiborga koji se bori protiv privatne vojne kompanije Desperado Enforcment. Igra treba da se pojavi za PS3, Xbox 360 i PC 9. januara 2014. Japanska verzija za Xbox 360 je bila planirana,ali je otkazana.

Assassin’s Creed: Liberation HD – 15. januar

Assassin's_Creed_III_Liberation_Cover_Art

Assassin’s Creed III: Liberation je istorijska open world avanturistička igra koju je razvio Ubisoft ekskluzivno za Playstation Vita konzolu,a izašla je 2012. godine. Assassin’s Creed: Liberation HD je ponovno izdanje ove igre, ovoga puta za PS3, Xbox 360 i PC. Radnja igre je smeštena između 1765. i 1777. i ovde ste prvi put u ulozi ženskog Assassina u Assassin’s Creed serijalu igara.Ona se zove Aveline de Grandpre, a geni su joj Afričko-Francuski. Aveline je Assassin u doba rata između Francuza i Indijanaca u 18. veku u New Orelansu.Igra izlazi 14. januara u Americi i 15. januara u Evropi.

Magicka: Wizard Wars – 18. januar

Magicka-Wizard-Wars-box

Magicka: Wizard Wars je multiplayer spin-off popularnog i nagrađivanog serijala Magicka,koju je razvio Arrowhead Game Studios. Opet ste naravno čarobnjak sa raznim  moćima ovoga puta isključivo u online multiplayer okruženju. Igra je trenutno u beta fazi,a finalna verzija bi trebalo da se pojavi 18. januara na svim raspoloživim platformama.

Tomb Raider: Definitive Edition – 31. januar

tombx-610x792

Tomb Raider: Definitive Edition je update-ovana verzija nagrađivane igre Tomb Raider iz 2013. godine, koja je bila vise nego uspešan reboot Tomb Raider franšiže i generalno odlična akciona igra. Definitive Edition je unapređena verzija za konzole sledeće generacije Xbox One i PS4 i sadržaće sve DLC-ove i mogućnosti iz originalne igre,a biće prilagođena next-gen konzolama. Tomb Raider: Definitive Edition treba da se pojavi 28. januara u Americi i 31. januara u Evropi za PS4 i Xbox One.

Broken Age – januar 2014.

Broken Age

Broken Age je point and click avantura koju razvija čuveni Tim Schaffer (Full Throttle, Grim Fandango, Psychonauts i Brütal Legend), a nije pravio point and click avanturu još od Grim Fandanga iz 1998. Igru će naravno razviti i izdati Schaffer-ova kompanija Double Fine Productions. Igra bi trebalo da se sastoji iz dva čina, to jest dve epizode, od kojih će se prva pojaviti u januaru 2014. za PC, Mac, Linux, iOS i Android. Zanimljivo je da je Brogen Age započeo kao Kickstarter projekat sa skromnih traženih $400.000 u februaru 2012, ali je igra tada postala projekat sa najviše uloženog novca od strane fanova u to vreme, sa skupljenih vise od $3.45 miliona dolara. Verujem da mnogi fanovi željno iščekuju ovu igru.

Koje igre su vaši favoriti od ovih i koje vi željno iščekujete?

Izvori :  PreOrderIQWikipedia

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR