Igre koje izlaze u februaru 2015

Igre koje izlaze u februaru 2015

1340
0
PODELI
evolve all games

Koje će se to zanimljive igre pojaviti u februaru 2015, pogledajte u nastavku teksta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Game of Thrones – A Telltale Games Series – Episode 2 – “The Lost Lords” – 03. februar

GoT

Game of Thrones – A Telltale Games Series je epizodna avantura bazirana na vrlo popularnoj HBO seriji Game of Thrones, kao i serijalu fantasy romana George R.R Martina, A Song of Ice and Fire. Svako ko je igrao epizodne avanture TellTale Games-a ranije (The Walking Dead, Wolf Among Us), zna da ga očekuje odlična priča i teške odluke koje mora da donosi u toku igre, a od kojih zavisi dalja sudbina likova i nastavak priče.

Svet Westerosa se pokazao kao savršenim predloškom za ovakvu igru i TellTale je sa prvom epizodom Game Of Thrones pokazao zašto je njihov Walking Dead bila igra godine 2013. U Game Of Thrones igri kontrolišete više članova kuće Forrester sa severa, vladara Ironwood-a. Zadatak vam je da spasite svoju porodicu i da osigurate da prežive Rat Pet kraljeva. U prvoj epizodi su se pojavili i davali glas i glumci iz HBO serije : Peter Dinklage kao Tyrion Lannister, Lena Heady kao Cersei Lannister, Natalie Dormer kao Margaery Tyrell, i Iwan Rheon kao Ramsay Snow.

 Game of Thrones – A Telltale Games Series – Episode 2 – “The Lost Lords” izlazi 3. februara za PC, Mac, PS3 i PS4, 4. februara za Xbox  360 i Xbox One i 5. februara za iPhone, iPad & Android.

 

Evolve – 10. februar

Evolve

Evolve je asimetrična online multiplayer pucačina u kojoj se tim od 4 lovca bori protiv jednog ogromog čudovišta.  Razvija je Turtle Rock Studios (Left 4 Dead serijal),a izdaje 2K Games.

Tim od 4 lovca kontrolišu živi igrači,a i samo čudovište kontroliše živi igrač. Kako su Big Alpha i Evolve open beta pokazali, mečevi znaju da budu nepredvidljivi, ali i vrlo brzi i uspeh često zavisi od dobre strategije, ali ponekad i od čiste sreće.Četiri klase za lovce su: Assault(damage dealer), Medic (healer), Support(tank) i Trapper, klasa zadužena za praćenje i lociranje čudovišta i njegovo zarobljavanje u Mobile Arenu. Od čudovišta će u startu biti dostupni Goliath (izdržljiv, melee napadi) i Kraken (leteće čudovište koje napada iz daljine elektricitetom). Kako se napreduje otključaće se i Wraith (stealth i melee). Behemoth(najveći health i armor od svih) je čudovište koje će dobiti samo oni koji su preorderovali igru. Ovo je izazvalo negodovanje igrača, ali je Turtle Rock ostao pri svojoj odluci, a igračima su dozvolili da izaberu ime za tu klasu.

Evolve će pored multiplayera imati i vid single player kampanje koji se naziva Evacuation mod.

Evolve izlazi 10. februara 2015. za PC, Xbox One i PS4.

 

 

Resident Evil: Revelations 2 – Episode 1 – 25. februar

revelations2

Resident Evil: Revelations 2, poznata i kao Biohazard Revelations 2  je epizodna survival horor igra, deseta igra u popularnoj Resident Evil franšizi. Igru razvoja i izdaje Capcom.

Vreme dešavanja igre Resident Evil: Revelations 2 je smešteno između događaja u Resident Evil 5 i Resident Evil 6. Glavni lik u igri će biti dobro poznata Claire Redfield, a ćerka Barry Burton-a Moira će biti u drugoj glavnoj ulozi. A igrači će moći igrati i kao Barry.

Capcom će igru izdavati u epizodama, a Resident Evil: Revelations 2 – Episode 1 će se pojaviti 25. februara za PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 i  Xbox One.

 

Oddworld: New ‘n’ Tasty! – 25. februar

Oddworld New n Tasty

Oddworld: New ‘n’ Tasty!, poznata i kao  Oddworld: Abe’s Oddysee – New ‘n’ Tasty!, je platformska igra koju je razvio Just Add Water studio,a izdao  Oddworld Inhabitants za Playstation 4. U pitanju je remake sjajne igre Oddworld: Abe’s Oddysee iz 1997.

Igra je izašla u julu 2014. za PS4,a 25. februara 2015 će se pojaviti i PC verzija.

U igri kontrolišete Mudokana koji se zove Abe, što je dobro poznato igračima koji su igrali originalnu igru. Gameplay se sastoji primarno od rešavanja zagonetki,a igra je u suštini sidescrolling platformer.

Koje ćete igre vi igrati u februaru?

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR