Igre koje izlaze u februaru 2014.

Igre koje izlaze u februaru 2014.

1505
0
PODELI
thief-2014-3-GAMES

Pogledajmo koje će se to zanimljive igre pojaviti u februaru 2014. godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Castlevania: Lords of Shadow 2 – 25. februar (NA), 28. februar (EU)

Castlevania 2_

Konamijeva legendarna  Castlevania serija akcionih avantura se vraća sa igrom Castlevania: Lords of Shadow 2. Drakula se ponovo uzdiže sa ciljem da porobi čovečanstvo. Ovo je 35. igra u Castlevania franšizi i direktan nastavak na igru Castlevania: Lords of Shadow iz 2010. godine. Igru razvija MercurySteam,a izdaje Konami. Treba da se pojavi 25. februara u Americi i 28. februara u Evropi za Xbox 360, PS3 i PC.Pogledajte i trailer za Castlevania: Lords of Shadow 2:

Thief – 25. februar (NA), 28. februar (EU)

Thief

Nova Thief igra predstavlja reboot popularne kultne franšize stealth igara. Stealth je prvo na šta se pomisli kad se pomenu Thief igre. Ovo je 4. igra u Thief serijalu. Razvija je Eidos Montreal (Deus Ex: Human Revolution), a izdaje Square Enix. Trebalo bi da ovo bude uzbudljiva stealth igra iz prvog lica smeštena u steampunk svet inspirisan  Vikroijanskim britanskim razdobljem. Thief treba da izađe 25. februara u Americi i 28. februara u Evropi za Xbox 360,Xbox One, PS3,PS4 i PC. Pogledajte gameplay trailer za novi Thief:

The Wolf Among Us – Episode 2: Smoke and Mirrors – februar 2014.

file_179943_0_wolf_among_us_banner

The Wolf Among Us je epizodna avantura koju pravi i izdaje TellTale Games (The Walking Dead). Bazirana je na popularnoj seriji stripova Fables autora Bill Willinghama. Igra predstavlja prequel na ovaj strip serijal i nije potrebno da ga poznajete da bi je igrali.Samo okruženje i atmosfera podsećaju na film noir. Radnja je smeštena u fiktivni Fabletown, koji se sada nalazi usred Menhetna u New Yorku. A tu žive gotovo svi popularni likovi iz bajki i priča, koju su ovde stvarni (Snežana, Crvenkapa, Ichabod Crane, Beauty…). Vi vodite šerifa Bigby Wolfa (vuk iz Crvenkape), koji istražuje seriju misterioznih ubistava u Fabletown-u. Igra povlači gameplay iz prethodne uspešne epizodne TellTale serije The Walking Dead, što znači da će odluke koje donosite u toku igranja biti bitne za dalji tok priče. Treba da bude 5 epizoda. Prva epizoda pod nazivom Faith se pojavila u oktobru 2013. i odlično prošla i kod publike i kod kritike. Epizoda 2 pod nazivom Smoke and Mirrors treba da se pojavi u februaru 2014. za PC, Xbox 360, PS3 i PS Vita. Pogledajte trailer za  The Wolf Among Us Episode 2: Smoke and Mirrors:

Koje igre su vaši favoriti od pomenutih i koje vi željno iščekujete?

Izvori :  PreOrderIQWikipedia

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR