Igre koje izlaze u decembru 2013.

Igre koje izlaze u decembru 2013.

931
0
PODELI
Games-TWD

Dobre igre se obično pojavljuju u izobilju u vreme praznika.Ovoga puta nije baš tako. Evo šta od zanimljivih igara izlazi krajem novembra i u decembru.

 

 

 

 

 

 

 

Injustice: Gods Among Us – 29. novembar

Injustice_Gods_Among_Us_Cover_Art

Injustice: Gods Among Us je borilačka igra bazirana na likovima iz DC Comics univerzuma. U aprilu 2013. je izašla za PS3, Wii U i Xbox 360. U oktobru je objavljeno da će igra ponovo biti izdata ovoga puta kao Ultimate Edition i to 29. novembra za PC, Xbox 360 i PS3, PS4 i PS Vita. Igru je razvio NetherRealm Studios, a izdao Warner Bros. Interactive Entertainment. Ultimate Edition će ukljućivati sve DLC-ove koji su ranije izašli za ovu igru.

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse – 4. decembar

Broken_SwordThe_Serpent's_Lair_promotional_artwork

Peta igra u dobro poznatom Broken Sword serijalu avantura, The Serpent’s Curse je epizodna igra podeljena u dve epizode od kojh će prva biti dostupna 4. decembra za PC(Windows), OS X, Linux, Android, iOS i PS Vita. Radnja se ponovo vrti oko dobro poznatih likova iz prethodnih igara, a to su Nico Collard i George Stobbart, koji će zajedno pokušati da raskrinkaju još jednu internacionalnu zaveru. Broken Sword 5: The Serpent’s Curse  je razvio i izdaje Revolution software. A zanimljivo je da je većine sredstava potrebnih za razvoj igre prikupljen pomoću Kickstarter projekta.

Gran Turismo 6 – 6. decembar

GranTurismo6

Sony-ijev voljeni serijal trkačkih igara Gran Turismo se vraća novom 6. reinkarnaciojom sa novim grafičkim engine-om, vise staza i dovoljno novih automobila da se napravi nova mehanizovana planeta od njih. Među njima su egzotične kreacije proizvođača automobila, a i neki poznati istorijski trkački automobili. Gran Turismo 6 je razvio Polyphony Digital,a izdaje je Sony Computer Entertainment.Igra je naravno PS3 ekskluziva i pojaviće se samo za ovu konzolu 6. decembra

The Walking Dead: Season 2 – 13. decembar

TheWalkingDead

Nastavak prošlogodišnje igre godine na mnogim izborima, epizodna avantura koju je razvio Telltale games, The Walking Dead, bazirana na popularnom stripu Roberta Kirkmana, kao i istoimenoj TV seriji pojaviće se 13. decembra na Steamu i drugim virtuelnim prodavnicama za PC (Windows), PS3, Xbox 360, Mac OS X, iOS, PS Vita, Ouya. U Sezoni 2 će glavni protagonista biti devojčica Clementine, preživela od dva glavna lika iz Sezone 1. Pratićemo kako se ona bori da preživi, sada nešto iskusnija, u svetu prepunom zombija,ali i ne tako dobrih ljudi Ova igra je bila poznata po tome da odluke koje donosite u toku igranja utiču na dalji tok radnje. Tako će odluke koje ste doneli u Sezoni 1, kao i u DLC-u 400 Days uticati na radnju Sezone 2.

Šta ćete od ovih igara vi igrati?

Izvori :  PreOrderIQ , Wikipedia

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR