Igre koje izlaze u aprilu 2014.

Igre koje izlaze u aprilu 2014.

1239
0
PODELI
Games April - teso

I april mesec će doneti neke zanimljive igre. Pogledajte koji će se to naslovi pojaviti tokom aprila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Goat Simulator – 1. april

Goat Simulator

Igra Goat Simulator je nastala kao šala od strane švedskog razvojnog studija Coffe Stain Studios, ali je indie developer odlučio da napravi poboljšanu verziju igre zbog zahteva fanova. Igra simulira život jedne koze 🙂 Na zvaničnom sajtu stoji sledeće:

Goat Simulator je mala, nedovršena i glupa igra. Napravljena je za samo nekoliko nedelja pa ne očekujte igru veličine jednog GTA samo sa kozama.U stvari bolje da ništa i ne očekujete od ove igre. Da budemo potpuno iskreni, bolje je da $10 potrošite na hula hop, gomilu cigala ili možda na pravu kozu“.

A na Steam stranici za igru Goat Simulator, LINK, razvojni studio kaže: “Uklanjamo samo bagove koji dovode do crashovanja igre, sve ostalo što je komično ostavljamo”. 

Goat Simulator treba da izađe 1. aprila, ali možete pre-orderovati igru za $9.99 na zvaničnoj stranici  i dobićete je tri dana ranije, 29. marta.

Da li će ovo biti najsmešnija igra ove godine, ostaje da se vidi.

 

The Elder Scrolls Online – 4. april

TheElderScrollsBoxArt

The Elder Scrolls Online je nadolazeći potencijalno hit MMORPG naslova za PC i next-gen konzole smešten u Elder Scrolls univerzum. Razvojni studio, Zenimax Online Studios, naglašava da ova igra ima sve RPG gameplay elemente iz ultra popularne Elder Scrolls serije igara, samo sada igrači mogu ići zajedno u questove u živom online svetu. Svi koji pre-orderuju Imperial Edition ili Standard Edition igre će dobiti The Explorer’s Pack kao bonus prilikom lansiranja igre, a on sadrži: Scuttler vanity pet, 4 bonus mape blaga i mogućnost da igrate sa bilo kojom od 9 rasa u bilo kojoj Alijansi odmah u startu. Oni koji pre-orderuju Standard Edition će dobiti i 3 dana raniji pristup serverima, počev od 1. aprila. Treba napomenuti da će ova igra imati i obaveznu mesečnu pretplatu, koju morate plaćati da bi igrali.Da li će ovakav model moći da se održi ili će igra posle nekog vremena preći na free to play model, ostaje da se vidi. The Elder Scrolls Online treba da se pojavi 4. aprila za PC,a verzije igre za PS4 i Xbox One će uslediti u junu mesecu.

 

Daylight – 8. april

daylight2

Daylight je survival horor igra koju je razvio Zombie Studios. Ovo je prva igra koja će koristiti Unreal Engine 4 grafički engine. Ovo je igra sa pogledom iz prvog lica i igrač neće imati pristup nikakvom oružju,a jedino što će moći da koristi je svoj telefon kao izvor svetla i mapu. Radnja je smeštena u sablasnu napuštenu bolnicu, a igrač je u ulozi žene po imenu Sarah koja se budi u toj bolnici bez sećanja kako je tamo dospela i misteriozni glas joj govori da mora da otkrije tajne ovog mesta. Daylight bi trebalo da se pojavi 8. aprila za PC i PS4, mada je moguće da će izaći i nešto kasnije u aprilu.

Trenutno je u toku promocija gde kupovinom neke od Nvidia grafičkih kartica ili računara sa Nvidia karticama iz WinWin ponude dobijate ovu igru besplatno, LINK.

 

Trials Fusion – 16. april

trials-fusion

Svi oni koji su voleli vratolomije sa motociklima i igre Trials HD i Trials Evolution će obradovat izlazak nove igre u ovom serijalu stunt bike igara, a to je Trials Fusion. Zarazni physics gameplay je i dalje tu, a razvojni studio RedLynx obećava poboljšanu next-gen grafiku, kao i druga poboljšanja koja uključuju: futuristički high-tech svet, FMX Physics sistem trikova, nove mogućnosti što se tiče povezanosti sa društvenim mrežama, direktnu vezu sa vašim pametnim telefonom.Svi oni koju pre-orderuju Standardno ili Deluxe izdanje igre (koje uključuje i Season Pass) dobijaju pristup Closed Beti, koja je počela 21. marta i trajaće do izlaska igre, sadrži za sada 14 staza . Season pass će moći i posebno da se kupi,a garantuje da ćete dobiti 6 DLC-ova koji treba da se pojave nakon izlaska igre u narednih godinu dana. Svaki od ovih DLC-ova će doneti nove staze, delove za motore, opremu i iteme.Trials Fusion izlazi 16. aprila za PC, Xbox 360, Xbox One i PS4.

 

Dark Souls II (PC) – 25. april

dark-souls-2-box-art-3

Jedna od najtežih igra ikada, akcioni RPG Dark Souls, dobila je svoj nastavak. Dark Souls II donosi isto hardcore probijanje kroz dungeone,a tu je i novi grafički engine i novi elementi gameplay-a. Igru je napravio From Software, koji će je i izdati u Japanu,a u ostatku sveta je izdavač Namco Bandai Games. Dark Souls II je već izašao 11. marta u Americi i 14. marta u Evropi za Xbox 360 i PS3, a PC verzija izlazi 25. aprila.

 

The Amazing Spider-Man 2 – 29.april (NA), 2. maj (EU)

the-amazing-spider-man-2-video-game-logo1

The Amazing Spider-Man 2 je action-adventure igra koja će pratiti izlazak istoimenog filma baziranog na popularnom Marvelovom super junaku Spider-Man-u. Igru razvija studio Beenox koji je radio i prethodne Spider-Man igre,a izdaje je Activision. Gameloft verzija igre za iOS i Android uređaje će se pojaviti u aprilu. A verzija za PC, Nintendo 3DS, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 i Xbox One izlazi 29. aprila u Americi i 2. maja u Evropi.

Koje igre ćete vi igrati u aprilu mesecu?

Izvori :  PreOrderIQ, Wikipedia

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR