Igre i konzole koje će se pojaviti u novembru 2013.

Igre i konzole koje će se pojaviti u novembru 2013.

1225
1
PODELI
xbox+and+ps4v1

Kako se približava zima, broj igara koje dolaze se povećava. A novembar će obeležiti i izlazak konzola nove generacije Xbox One i PS4. Slede igre koje izlaze u novembru.

 

 

 

 

 

 

 

Call of Duty: Ghosts – 5. novembar

COD-Ghosts

Call of Duty: Ghosts će imati novu priču. novo okruženje, nove likove i novi grafički engine. A tu je i novi Extinction mode gde se timski borite protiv horde aliena. Naravno prisutan je i multiplayer sa nekoliko novih modova. Da li će nova Call of Duty igra ispuniti visoka očekivanja, videćemo.

Svi koji pre-orderuju  Call of Duty: Ghosts  dobiće i dodatnu multiplayer mapu pod nazivom Freefall.

Call of Duty: Ghosts će se pojaviti 5. novembra za PC, Xbox 360, PS3 i Wii U. Kasnije u novembru igra će izaći i za Xbox One  i PS4 kada se ove konzole pojave u novembru.

Assassin’s Creed IV: Black Flag – 19. novembar(NA), 22. novembar(EU)

Assassin's_Creed_IV_-_Black_Flag_cover

Assassin’s Creed IV: Black Flag vas stavlja u ulogu Edward Kenwaya, pirata i pratiće njegove avanture Karipskim morima i njegovu transformaciju u Assassina. Očekujte fantastično open world iskustvo. A tu je i ispolirani jedisntveni multiplayer.

Postoji više izdanja igre: Special Edition, Digital Deluxe Edition, Collectors Edition. Najkompletnije digitalno izdanje je Gold Edition koje pored svih bonus singleplayer misija i oružja, multiplayer skinova i karaktera uključuje i season pass u koji su uključeni svi budući multiplayer i single player DLC-ovi za igru.

Assassin’s Creed IV je već izašao za PS3 i XBox 360  29. oktobra. PC verzija će se pojaviti 19. novembra u Americi i 22. novembra u Evropi. Verzije za PS4 i Xbox One takođe izlaze u novembru na dan pojavljivanja ovih next-gen konzola.

Need for Speed: Rivals – 19. novembar

need_for_speed_rivals_key_art_jpg_jpgcopy

Izdanje  Need For Speed serijala od EA za 2013. godinu, Need for Speed: Rivals je masivna open world igra sa naravno popularnim ekstravagantnim automobilima i jurnjavom sa policijom po prelepim pejzažima.

Digital Deluxe Edition igre je ekskluzivan samo za Origin i uključuje Cops DLC i još neke bonuse.

Need for Speed: Rivals će se pojaviti 19. novembra za PC, Xbox 360 i PS3. A izdanja za Xbox One i PS4 slede na datum izlaska ovih konzola u novembru.

Xbox One – 22. novembar

Xbox_One_console_and_controller_at_Gamescom_2013

Xbox One,  Microsoft konzola sledeće generacije i naslednik Xbox 360 konzole, se reklamira kao “kompletno rešenje za zabavu za dnevnu sobu” i ima dosta dodatnih TV bonus mogućnosti pored samog igranja igara.

Tehničke karakteristike konzole su: 8GB ram memorije, USB 3.0, ugrađen Wi-Fi, Blu-Ray optički uređaj, 64-bitna arhitektura, tih rad sa internim napajanjem, novi Kinect sensor i unapređeni Xbox kontroler.

Xbox One pojaviti 22. novembra u prodaji na 13 teritorija, uključujući Ameriku i Veliku Britaniju.Kasnije će se pojaviti i na dodatnim tržištima. Xbox One će koštati 499 dolara u Americi, 499 evra u Evropi i 429 funti u Velikoj Britaniji.

Oni koji pre-orderuju Day One Ediiton Xbox One dobiće i besplatnu digitalnu kopiju igre FIFA 14. Potvrđene su 23 igre koje će biti dostupne na dan pojavljivanja Xbox One, a među njima su i Assassin’s Creed IV: Black Flag, Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, Dead Rising 3, Forza Motorsport 5 i druge.

Forza Motorsport 5 – 22. novembar

Forza Motorsport 5

Forza Motorsport 5 je sledeća iteracija Microfotove serije trkačkih igara. Imaće novi grafički engine, na hiljade automobila, dosta zvaničnih i izmišljenih staza i novi Driveatar AI framework.

Forza Motorsport 5 je Xbox One ekskluzivni naslov. što znači da izlazi samo za ovu konzolu na dan njenog pojavljivanja 22. novembra.

Playstation 4, PS4 – 29. novembar(EU), 15. novembar(NA)

PS4

Playstation 4 je Sony-ijeva konzola sledeće generacije i dosad najambicioznije parče hardvera proizvedeno od ovog popularnog Japanskog giganta. PS4 ima 8GB DDR5 ram memorije, procesor sa 8 jezgara i GPU sposoban za 1.84 teraflopsa. Uz konzolu će dolaziti naravno i unapređeni Dualshock 4 kontroler. Dodatno će moći da se dokupi PlayStation 4 Eye, kamera rezolucije 1280×900  koja je pandan Microsoft Kinectu.

32 igre je potvrđeno da će se pojaviti za ovu konzolu na dan pojavljivanja , među njima ponovo Assassin’s Creed IV: Black Flag, Battlefield 4 i Call of Duty: Ghosts, a i Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition i Killzone Shadow Fall i druge.

PS4 konzola pojaviti 29. novembra u Evropi. U Severnoj Americi će biti dostupan malo ranije, 15. novembra.PS4 će se pojaviti u ukupno 32 zemlje pre Nove godine. Koštaće $399 u Americi, 399 evra u Evropi i 349 funti u Velikoj Britaniji, oko 80 funti jeftinije od Xbox One konzole.

Da li ćete i vi nabaviti Xbox One ili PS4? Koje igre ćete igrati u novembru?

Izvori :  PreOrderIQ , Wikipedia

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR