Igrajte sa originalnim likovima iz Alien filma u pre-order DLC-u za Alien:...

Igrajte sa originalnim likovima iz Alien filma u pre-order DLC-u za Alien: Isolation

762
0
PODELI
alienisolationcrewexpendablejpg-b6935a_640w

Originalna glumačka postava iz filma Alien iz 1979. se okupila ponovo radi snimanja glasova za Alien: Isolation pre-order DLC.

Sigourney Weaver će se ponovo naći u čuvenoj ulozi Ellen Ripley prvi put posle 17 godina. A pridružiće joj se: Tom Skerrit (Dallas), Veronic Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett) i Yaphet Kotto (Parker).

alienisolationcrewexpendablejpg-b6935a_640w

Pre-order DLC za Alien: Isolation sadrži dve misije i u obe će igrači moći ponovo da dožive scene iz originalnog filma. Svi koji pre-orderuju igru će dobiti besplatan upgrade na “Nostromo Edition” igre koje uključuje prvu, od dve DLC misije, pod nazivom “Crew Expandable”. Ove misije se dešavaju odmah nakon Brettove smrti u filmu i igrač preuzima ulogu, Ripley ili Dallasa ili Parkera, dok posada Nostroma pokušava da navede Aliena da izađe iz ventilacionih cevi i da ga usmeri na airlock broda Nostromo. Zavisno od toga kojeg lika izaberete imaćete malo drugačiji pogled na neke događaje i počinjaćete sa drugačijim resursima u posedu.

alienisolationlastsurvivorjpg-6e537c_640w

Druga pre-order misija za Alien: Isolation ima naziv “Last Survivor”. Ona će biti dostupna ako igru pre-orderujete samo kod određenih retail sajtova i radnji, zavisno od lokacije. Ova misija se odigrava tokom finalnih sekvenci filma,a nalazite se u ulozi Ripley i morate da aktivirate mehanizam za samouništenje Nostroma i da dođete do Narcissus šatla da bi pobegli.

Prema Alistair Hope-u, Creative Director iz razvojnog studija The Creative Assembly koji radi na igri, ove misije su koncipirane kao “Šta ako” (What if) scenariji, odnosno neće bukvalno pratiti sva događanja iz filma. Alistair Hope je izjavio: “Smislili smo takav pristup, da recimo posada je imala plan da Aliena izbaci iz airlocka. Ali šta je drugo moglo da se dogodi”.

Iako će igrači moći slobodno da istražuju kroz ceo Nostromo, Hope ističe da ono što će se desiti nikako nije unapred utvrđeno i zavisi od samog igrača.

Ovaj pre-order DLC funkcioniše na istom konceptu kao i igra Alien: Isolation. I dalje se sukobljavate sa alienom koji reguje dinamične i nepredviđeno. Svaki novo igranje je različito.

Cela ideja za DLC je počela kao jedno veliko “Šta ako bi”, rekao je Hope. “Šta ako bi okupili ponovo celu originalnu postavu filma? Šta ako bi ih vratili u Nostromo da se ponovo sukobe sa Xenomorphom. Odatle je sve počelo”, rekao je još Hope.

“Bilo je vrlo bitno da dobijemo originalne glumce da repriziraju svoje uloge da bi ovaj DLC mogao da uspe. Kad Parker (Yaphet Kotto) kaže: “Ovaj plan je samoubistvo”, to ima neku težinu, koja bi bila umanjena da neki drugi glumac izgovara ovo.”

“Bilo je nezaboravno kada je Sigourney Weaver došla i ponovo počela da bude Ellen Ripley. Naročito je bilo uživanje kada bi Sigourney rekla, “e Ellen bi ovo rekla “, mi bi se svi pogledali i rekli “Da, naravno da bi to rekla”. Ovako nešto ne bi sigurno dobili da nismo blisko sarađivali sa ovim glumcima”, rekao je još Hope.

Pogledajte i najavni trailer za ovaj pre-order DLC za Alien: Isolation:

Alien: Isolation izlazi 7. oktobra ove godine za PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 i PS3.

Da li ćete pre-orderovati igru? I da li je jedva čekate?

Izvor: IGN

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR