iF DESIGN i Red Dot nagrade – kao dokaz kvaliteta HyperX-a!

iF DESIGN i Red Dot nagrade – kao dokaz kvaliteta HyperX-a!

2845
0
PODELI

Kompanija Kingston Technology od 2002. godine kreira HyperX proizvode izuzetnih performansi. U početku, proizvodnja je bila bazirana na memorijama vrhunskog dizajna, ali vremenom došlo je do razvoja i predstavljanja slušalica, miševa, podloga za miševe, tastatura i drugih periferija.

HyperX Cloud Stinger Gaming slušalice

Budući da HyperX proizvode odlikuju sjajne performanse i komponente vrhunskog kvaliteta, ne čudi što su izbor i najzahtevnijih gejmera. Dokaz kvaliteta i superiornosti su osvojene prestižne nagrade. Upravo jedna od njih je iF DESIGN AWARD, koja pripada klasi veoma značajnih nagrada za kvalitet i dizajn. Dobitnik iF DESIGN nagrade za 2017. godinu, pre svega zbog komfora, kvaliteta zvuka i izgleda su HyperX Cloud Stinger Gaming slušalice. Nezavisan stručan žiri koji broji 58 članova izabrao je upravo njih za ovogodišnje pobednike.

Takođe, prestižna Red Dot nagrada za kvalitet dizajna za 2017. godinu opravdano je dodeljena HyperX Pulsefire FPS Gaming mišu, kreiranom tako da odgovara potrebama profesionalnih igrača. Ergonomski dizajn, udobnost, pouzdanost i preciznost su neophodni za prevazilaženje misija i višečasovne gejmerske maratone, a upravo to pruža HyperX Pulsefire FPS Gaming miš.

HyperX Pulsefire FPS Gaming miš

Zahvaljujući inovacijama i praćenju najsavremenijih trendova, nema sumnje da će kvalitet HyperX-a i u budućnosti biti priznat u vidu prestižnih nagrada.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR