Idealna veš mašina za četvoročlanu porodicu!

Idealna veš mašina za četvoročlanu porodicu!

3869
0
PODELI

Veš mašina je neophodna svakom domaćinstvu. Međutim, kada kupujete mašinu morate obratiti pažnju na više stvari, kao što su broj obrtaja u minuti i kapacitet pranja, kako biste izabrali pravi model za vaše potrebe.

Što je veći broj obrtaja u minutu, to će odeća biti isceđenija i samim tim brže će se osušiti. Jedina mana velikog broja obrtaja jeste gužvanje odeće, ali ako je odmah nakon sušenja ispeglate neće biti problema. Pored toga bitno je i koliko veša može da stane u mašinu. Standardni kapacitet je od 5-9kg, a vaša je odluka koju ćete izabrati u zavisnosti od broja članova porodice i učestalosti pranja.

U nastavku pogledajte naš predlog veš mašine za četvoročlanu porodicu.

Mašina za veš Beko WRE 6400 B je samostojeća mašina bele boje sa frontalnim punjenjem (vrata se otvaraju sa prednje strane). Ima kapacitet 6 kg i brzinu od 800 obrtaja u minuti. Ovaj model Beko WRE sadrži Opti ball sistem za optimalni utrošak deterdženta. Beko model ostvaruje godišnju potrošnju vode 8800 l i nivo buke 58/70 dB.

Beko WRE 6400 B

Od dodatnih prednosti bismo izdvojili moderan AquaFusion sistem koji omogućava uštedu deterdženta. Komandna tabla je na srpskom jeziku, što dosta pojednostavljuje korišćenje ovog aparata. Pored navedenog, mašina je opremljena sistemom za zaštitu od izlivanja vode, kao i sistemom automatskog podešavanja vode. Poseduje 15 programa za pranje. Omogućava uštedu energije, kako spada A+ energetsku klasu. Dimenzije (ŠxVxD): 60x84x41.5cm. Dolazi uz garanciju od 5 godina.

Ukoliko se odlučite za Beko WRE 6400 B mašinu za veš možete je poručiti putem sledećeg linka.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR