Idealan poklon – Alcatel 1S i HiSense H12

Idealan poklon – Alcatel 1S i HiSense H12

2685
0
PODELI

Za sjajan početak nove godine, kao simbol novih početaka, idealan poklon sebi ili dragim osobama, predstavlja mobilni telefon! Modeli koji su se izdvojili jesu Alcatel 1S i HiSense H12, a u nastavku pročitajte zbog čega baš oni zaslužuju da budu deo vašeg života.

Alcatel 1S  će vam pružiti jedinstveno iskustvo prilikom korišćenja mobilnog telefona. Odradite više zadataka, podignite multitasking na viši nivo i brže preuzimajte aplikacije i podatke zahvaljujući osmojezgarnom procesoru i 3GB RAM memorije. Uhvatite korak sa zadacima i budite uvek u toku zahvaljujući bateriji od 3060mAh. Sa ekranom od 5.5” uklopiće se u svaki džep ili torbu, a elegantnim dizajnom, ići će u korak sa vašim stilom.

Pretočite ljubav ka fotografiji u realnost uz moćnu dvostruku AI kameru od 13Mpix + 2Mpix i zabeležite slike na kojima će vam zavideti. Postignite izgled profesionalnih portreta uz pomoć efekta zamućenja pozadine i neka se vaša kamera prilagodi svakoj sceni zahvaljujući veštačkoj inteligenciji koja će prepoznati scenu i uslikati poboljšanu verziju, sa bogatijim bojama i jasnim kontrastom. Vaši selfiji će dobiti novu dimenziju uz sjajnu prednju kameru od 5Mpix, a specijanim efektom osvetljenja ekrana, vaši selfiji će biti jasniji i čistiji pri svim uslovima.

Druga topla preporuka je HiSense H12. Donosi glatke performanse koje omogućavaju brže manevrisanje svim aplikacijama, uz pomoć Qualcomm Snapdragon 450 procesoru koji sa svojih osam jezgara doprinosi poboljšanju u performasama i do 25%. Moćnih 4GB RAM-a i 32 GB ti donosi više prostora za korišćenje i posedovanje zahtevnijih aplikacija i mobilnih igara. Baterija od 3400mAh prati vrhunske performanse procesora i pruža nesmetano obavljanje funkcija tokom celog dana.

Rezolucijom ekrana od 720 x 1520 px i razmera ekrana 19:9 dozvoliće da vidite širu sliku sa više detalja, a moderan dizajn će mamiti poglede gde god da krenete.

Kreirajte sjajne fotografije koje će zabeležiti svaki bitan momenat na najbolji način pomoću dualne AI kamere od 12 Mpix + 5 Mpix, koja prepoznaje do 16 različitih scena prilikom slikanja i čini ih još lepšim. Poseduje i algoritam Noćne slike podržan od strane ArcSoft koji dodaje više svetla vašim fotografijama i čini da slike kreirane u noćnom režimu budu svetlije i da sadrže više detalja.

Izaberite model u skladu sa svojim potrebama, a WinWin vam izlazi u susret kroz odlične uslove u saradnji sa mts-om.

Alcatel 1S  može biti vaš za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Morava 2, a HiSense H12 za 1 dinar uz mts postpaid tarifni paket Zmaj. Uz Zmaj tarifu uživajte uz 10GB za surfovanje internetom, 10GB za YouTube i Twitch, kao i 200 minuta i SMS poruka u Srbiji, kao i mnogim drugim pogodnostima. Tarifa Zmaj namenjena je korisnicima koji prednost daju internet komunikaciji i uživanju u omiljenim aplikacijama.

Kompletnu ponudu smart telefona uz mts tarifne pakete možete pogledati OVDE

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR