HyperX™ Alloy FPS mehanička tastatura – Idealan odabir pravih FPS igrača.

HyperX™ Alloy FPS mehanička tastatura – Idealan odabir pravih FPS igrača.

1274
0
PODELI

Od tastature zahtevate da pored kompaktnog dizajna, poseduje i fenomenalne karakteristike koje će odgovoriti na sve Vaše zahteve tokom FPS igara? Zvuči kao posao za HyperX™ Alloy FPS mehaničku tastaturu.

Dizajnirana je sa posebnom pažnjom, tako da pored toga što štedi Vaš radni prostor, funkcionalna je i lako prenosiva. Ukoliko planirate odlazak na gaming turnir, HyperX™ Alloy FPS poseduje sve karakteristike da postane Vaš idealan saputnik. Ključna prednost odlikuje se u neverovatnoj preciznosti i pouzdanosti, koju pružaju Cherry® MX mehanički switch-evi, zasnovani na Gold Crosspoint tehnologiji.

Svojom metalnom i čvrstom pločom obezbediće Vam neophodnu stabilnost i izdržljivost tokom napornih i uzbudljivih FPS igara. Povezivanje je omogućeno putem USB porta, a možete birati između one sa crvenim, braon ili plavim switch-evima kako biste imali maksimalnu kontrolu i poboljšani gaming osećaj. Ni to nije sve, odvojivi kabl, Game Mode, 100% Anti-Ghosting i N-key su tu da doživljaj bude potpun. Čak i kada satima igrate, Vaš mobilni telefon se može puniti, budući da HyperX™ Alloy FPS mehanička tastatura poseduje USB port za punjenje. Predstavljena tastatura reaguje sa minimalnom silom aktivacije, što dovodi do manjeg habanja, kao i veće udobnosti.

Započnite FPS igru kvalitetnom i praktičnom HyperX™ Alloy FPS mehaničkom tastaturom.

HyperX™ Alloy FPS mehaničku tastaturu možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 100 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR