Huawei ulazi u VR trku!

Huawei ulazi u VR trku!

1489
0
PODELI

Kompanija Huawei je spremna za takmičenje sa velikim momcima na tržištu naočara za virtuelnu realnost. Kada govorimo o VR naočarama, verovatno razmišljate o Oculus Rift, HTC Vive i Samsung Gear VR. Huawei sada radi na tome da ih im se pridruži na tržištu.

Breaker

Huawei je nedavno najavio da će ući na tržište VR naočara sa Huawei VR, putem kojih će se direktno takmičiti sa Samsungovim VR naočarama. Nalik na Galaxy Gear VR, Huawei VR će koristiti svoja tri flegšip smartfona – Huawei P9, P9 Plus i Mate 8, koji će se povezivati putem USB kabla.

Huawei Vr

Panel će biti osetljiv na dodir, dok će se dugmići za kontrolu nalaziti na poleđini. Ali će i dalje biti u nepovoljnom položaju, jer ako obratite pažnju na specifikacije, sva tri flegšip telefona podržavaju samo Full HD rezoluciju, za razliku od Samsung flegšip modela koji imaju ekrane više rezolucije.

Huawei Vr

Još uvek nemamo informacije o ceni i dostupnosti Huawei VR. Ali znamo da će sigurno nuditi mnogo besplatnog sadržaja, uključujući više od 4.000 filmova, 40 igara, 150 panoramskih tura, 350 panoramskih fotografija, itd.

Izvor: androidcommunity

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR