Uživajte uz Huawei Mediapad T3 tablet.

Uživajte uz Huawei Mediapad T3 tablet.

683
0
PODELI

Tablet je sjajan uređaj za opuštenije zadatke. Doprineće komfornom obavljanju istih, uz mobilnost i fleksibilnost. Omogućiće vam gledanje klipova i fotografija, strimovanje, prelistavanje vesti, čitanje tekstova, laganije surfovanje internetom.

Huawei, jedan od retkih kineskih brendova koji je na globalnom nivou stekao popularno ime na tržištu ponudio je Huawei T3 tablet. Ako uzmemo u obzir odnos kvaliteta i cene shvatićemo, da je to tablet sa dobrim performansama i novim softverom, sposobnim da pokrene veliki broj aplikacija i igrica. Baterija je takođe za pohvalu. Ekran od 8“, pakovanje prijatnog dizajna, tablet težine 350g, sa adapterom za punjenje i USB kablom, dovoljni su razlozi da vam WinWin preporuči ovaj proizvod za vas ili kao poklon dragoj osobi.

Napravljen je iz jednog komada odnosno po unibody principu. Siva poleđina je kvalitetna, što se oseća i u rukama prilikom korišćenja, a o tome pogotovo svedoči hladna površina. Kućište je napravljeno od metala tj. aluminijuma, koji je široko primenjen u industriji telefona i tableta. Ivice kao i uglovi su blago zaobljeni, izgledaju veoma lepo, s’ tim što uređaj dolazi sa veoma tankim kućištem od 8 milimetara. Osećaj u rukama je dobar i udoban. Dimenzije su: 211.1 x 124.7 x 7.5mm. Sa donje strane je smešten stereo zvučnik. Sa desne strane se nalaze tasteri za uključivanje i isključivanje uređaja, kao i za regulaciju jačine zvuka, dok se sa suprotne strane nalaze konektori za slušalice i USB konektor. Panel, na kome se nalazi kamera, napravljen je od plastike te se veoma lako razlikuje od ostatka metalne površine.

IPS LED backlight, multi-touch ekran je rezolucije 1280 x 800 piksela, a tablet dolazi sa novim Android 7.0 operativnim sistemom. Interfejs je relativno čist i odmah spreman za upotrebu. Nema previše predinstaliranih aplikacija, a dostupno je 16GB interne memorije i 2GB LPDDR3 radne. Tasteri za kontrolu ekrana se nalaze u sklopu interfejsa. Prikaz i uglovi gledanja su dobri. Pozadinsko osvetljenje takođe postoji. Ugrađen je procesor ARM, Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53, Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425, kao i memorijska kartica microSD (TransFlash) do 128GB, tako da sve to zajedno daje lep ugođaj prilikom upotrebe.

Velika Lithium ion 4800mAh baterija nalazi se unutar uređaja. Tablet Huawei Mediapad T3 može da se pohvali rezultatima koji obezbeđuju dva dana korišćenja baterije. U stand-by režimu uređaja, ona traje i preko 4 dana. Prednja kamera rezolucije 2.0 Mpix i zadnja kamera od 5.0 Mpix, mogu da se pohvale pristojnim kvalitetom. Prednja kamera solidno služi i za video razgovore.

Sve u svemu, Huawei Mediapad T3 tablet, zaista može da vas učini zadovoljnim korisnikom. U rancu ili torbi jedva da ćete ga i osetiti. Ako ste na putu, a ne morate da preduzimate neke ozbiljnije poslove, tablet može biti sjajno rešenje. Sa performansama baterije o kojima mogu da sanjaju samo najizdržljiviji laptopovi, Huawei Mediapad T3, je tu za vas, uvek i svuda!

Huawei Mediapad T3 tablet možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR