HTC One M9 će imati kameru do 20Mpix

HTC One M9 će imati kameru do 20Mpix

977
2
PODELI

Izveštaj sajta Bloomberg otkriva neke nove detalje od novom flegšip telefonu kompanije HTC, koji se očekuje 1. marta. Pored toga, pominje se i prvi pametni sat ove kompanije.

Breaker

Pouzdan izvor izvestio je Bloomberg da će sledeći One flegšip telefon (trenutno poznat kao M9 ili Hima) posedovati poboljšanu kameru i zvučni sistem. Uređaj će imati kameru od 20Mpi na zadnjoj

strani, dok će UltraPixel senzor, koji se nalazio na poleđini prva dva One modela, biti premešten na prednju stranu. To je već bilo viđeno kod Desire 826 telefona, predstavljenog na CES sajmu, koji ima UltraPixel kameru na prednjoj strani.

One M9 će pokretati osmojezgarni Snapdragon 810 procesor kompanije Qualcomm, dok će dizajn biti nalik na One M8 kada je u pitanju veličina i dimenzije. Iako metal nije pomenut, HTC će najverovatnije zadržati metalnu izradu, sa nekim manjim modifikacijama.

HTC One M8 01

Uređaj će podržavati Dolby 5.1 audio tehnologiju i pokretaće HTC Sense 7. generacije “sa poboljšanim lokacijskim servisima”.

Izveštaj kratko pominje i dugo-očekivani HTC pametni sat, koji će navodno biti predstavljen zajedno sa M9 telefonom 1. mara.

HTC je oktobra 2014. potvrdio da radi na Android Wear pametnom satu, ali je tada naveo da im je potrebno još vremena kako bi finalizirao proizvod. Da li je to vreme došlo? Znaćemo 1. marta.

 

Šta mislite o pametnim telefonima kompanije HTC? Da li posedujete One M7 ili One M8 i jeste li zadovoljni njima?

 

 

Izvor: Android Authority

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR