HTC odložio predstavljanje pametnog sata

HTC odložio predstavljanje pametnog sata

823
0
PODELI

U septembru je na internetu krenula glasina da je HTC odustao od proizvodnje pametnog sata, jer je tržište vrlo kompetitivno i da smatraju da se ne mogu takmičiti sa proizvodima koji su već prisutni. Nedelju dana kasnije, drugi izvor naveo je da HTC i dalje radi na pametnom satu, ali da još uvek nije spreman za predstavljanje.

Breaker

Pre par dana predstavnik kompanije HTC izjavio je da je “planirano da pametni sat bude predstavljen u ovom vremenskom okviru, ali da još uvek nije spreman”. Time je HTC opovrgnuo glasine da odlaganje ima veze sa konkurencijom, već da želi da donese taj “wow” faktor kada stigne.

HTC Watch

Prema Dru Bemfordu iz HTC Creative Labs, trenutna ponuda pametnih satova ne zaslužuje mesto na ruci. “Ne postoji dobar razlog za nošenje trenutnih pametnih satova. Kada mi predstavimo svoj proizvod, želimo da on zasluženo bude na zglobu svakog dana.”

U neku ruku, potez je mudar, jer preskaču hardverske i softverske probleme “prve generacije” satova. Takođe, pruža im se prilika da uče od konkurencije kako ne bi ponovili iste greške. Nadamo se da će HTC rešiti najveći problem korisnika sa pametnim satovima – trajanje baterije.

 

 

Izvor: Android Authority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR