HP Elite x3, Win10 telefon za biznis korisnike

HP Elite x3, Win10 telefon za biznis korisnike

1453
0
PODELI

Na MWC sajmu koji je u toku, HP je predstavio svoj Windows 10 smartfon za koga tvrdi da se može koristiti kao punokrvni laptop, a i desktop. Elite x3 uređaj ima vrhunske specifikacije, uključujući Snapdragon 820 čipset i 4GB RAM.

Breaker

Telefon ima 64GB interne memorije (koja se može proširiti do 2TB pomoću microSD kartice) i bateriju od 4.150mAh sa bežičnim punjenjem. Telefon ima skener rožnjače oka na prednjoj strani, kao i čitač otiska prsta na poleđini.

HP Elite x3 01

Elite x3 podržava Windows 10 Continuum opciju koja omogućava da telefon zameni PC u svakom trenutku. Jedini problem sa Windows 10 telefonima je što ne mogu da pokreću desktop programe. HP planira da reši ovaj problem tako što će ponuditi servis pod nazivom HP Workspace, koji će omogućiti pokretanje virtuelizovanih programa na Elite x3 uređaju.

HP Elite x3 02

HP je napravio i par dodataka za ovaj telefon. Tu su Desk Dock i Mobile Extender, koji se naknadno kupuju. Prvi dodatak poseduje DisplayPort, dva USB-A, jedan USB-C i Ethernet port.

HP Elite x3 03

Dok Mobile Extender je ekran dijagonale 12.5 inča koji se bežično povezuje sa Elite x3 telefonom kako bi pružio iskustvo nalik na laptop.

HP Elite x3 će postati dostupan tokom leta, mada nije precizirano kada će to tačno biti, a ni po kojoj ceni.

 

 

Izvor: GSMArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR