Hoverboard – pametna kupovina!

Hoverboard – pametna kupovina!

947
0
PODELI

Šta je to, balans skuter, u stvari? Način kretanja je ono, što je sadržano u imenu i značilo bi Self – samostalno, Balance – balansiranjem, Scooter – jurcati. Dakle, kretati se brzo, sopstvenom snagom, balansirajući. Izbor adekvatnog skutera predstavlja najbitniji korak, od koga će zavisiti vaše zadovoljstvo. Pre kupovine balans skutera, morate izabrati kvalitet izrade i upotrebljenih delova, veličinu točka, dizajn i dodatne funkcije, u skladu sa sopstvenim potrebama. WinWin vam za potpuni užitak preporučuje Hoverboard – Balans skuter Adler Board 6.5″.

Sa Samsung ICR18650-26H baterijom, čije je vreme punjenja 2h, možete postići zaista dobru razdaljinu sa jednim punjenjem. Kolika će ona biti, zavisi od više činilaca kao što su teren, jer vožnja po glatkom i ravnom terenu će povećati maksimalnu udaljenost, zatim, težina vozača takođe utiče na maksimalnu udaljenost, kao i temperatura. Brzina, stil vožnje, kao i česti start/stop režim, ubrzavanje ili usporavanje u vožnji, smanjiće udaljenost. Ali, Adler Board 6.5″, svojim šarenim dizajnom, učiniće vašu vožnju atraktivnom, a vas primećenim, koliku god razdaljinu prelazili.

Malo je proizvoda koji su na prvi pogled toliko slični, a sa druge strane toliko različitog kvaliteta kao što je to u slučaju balans skutera. Kompanija CHIC Electronics, je prva patentirala ovaj proizvod u avgustu 2014. godine. Najbitnije komponente svakog skutera poređane po važnosti su punjač, baterija, matična ploča, motor i ram. Danas su sve veći pokušaji da se napravi dobar kompromis izmedju cene i kvaliteta. Na taj način možete prilagoditi kvalitet vašim finansijskim mogućnostima. Kada je slučaj balans skutera u pitanju, bolje je kupiti kvalitetan uređaj i koristiti ga dugo, što je u slučaju Adler Board 6.5 u potpunosti tačno. Vaša i bezbednost vaše okoline je misija, koju sprovodi ovaj brend. Čvrsta i stabilna konstrukcija, uz dobar motor učiniće vašu sledeću vožnju sigurnim i nezaboravnim iskustvom. Zahvaljujući adekvatnim točkovima, ide bez problema po svim stazama. Jedno punjenje – i eto uživanja u avanturističkoj vožnji.

Konačno je došlo vreme da zaboravite na stare, klasične oblike prevoza. Zašto biste se stresirali u vožnji? Nema potrebe. Dođite po svoj Hoverboard – Balans skuter Adler Board 6.5″  i uživajte u lagodnoj vožnji, uz dozu adrenalina. Razbijte rutinu, izbegnite dosadu, izaberite novi oblik prevoza.

Hoverboard – Balans skuter Adler Board 6.5″ možete poručiti odmah putem WinWin sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR