Tokom zime ne morate svoj dom pretvoriti isključivo u prostor za sušenje...

Tokom zime ne morate svoj dom pretvoriti isključivo u prostor za sušenje veša, uz pomoć Hoover DXWHY10A1 mašine.

1018
0
PODELI

Uz mašinu za sušenje veša, prvo što štedite na vremenu i prostoru, takođe veš miriše fantastično i neverovatno je mekan. Uz Hoover DXWHY10A1 upravljajte svojim vremenom. Idealna mašina je ona koja u potpunosti zadovoljava potrebe Vaše porodice, a zaista dobar izbor je Hoover DXWHY10A1. Ona doprinosi uštedi električne energije, dok sušenje nadziru senzori koji mere stepen vlage. Kada se postigne određeni nivo, mašina prestaje da radi.

Sa druge strane, ova mašina poseduje AquaVision posudu za sakupljanje vode, dok infinity bubanj garantuje nežnije sušenje i manje habanje odeće. Uz zavisnosti od količine veša (1kg-10kg) automatski se reguliše vreme, a sve osnovne parametre možete pratiti na digitalnom touch ekranu. Možete birati između brzih programa u trajanju od 30/45/59 minuta, ali postoji i mogućnost odloženog starta do 23h.

 Međutim, tu su i dodatne funkcije koje će Vam zaista značiti u svakodnevnom životu, kao što je program za bezbedno sušenje vune, za košulje, sportsku odeću, jorgane, kao I antialergijski brzi program. Ni to nije sve, veš koji je osušen napolju možete dodatno omekšati uz funkciju Anti Crease.

Ona je tu da Vam bitno popravi kvalitet života i zato iskoristite baš sve pogodnosti koje Hoover DXWHY10A1 pruža.

Hoover DXWHY10A1 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR