Henlen, pametni sat sa izmenjivim kućištem

Henlen, pametni sat sa izmenjivim kućištem

5777
0
PODELI

Prve polovine 2015. godine tržište je bilo preplavljeno pametnim satovima raznih proizvođača, a sada su se skoro svi ućutali i verovatno rade na modelima koji će biti još primamljiviji kupcima po pitanju dizajna i funkcionalnosti. Ovo je pravo vreme da mali timovi developera predstave svoja inovativna rešenja. Upoznajte Henlen pametni sat.

Breaker

Henlen je proizvod tima od tri osobe, koje su dizajnirale sat objektivno dobrog dizajna sa izmenjivim kućištem i, naravno, kaiševima. Tako da možete lako restilizovati sat kada vam dosadi njegov izgled.

Henlen smartwatch 03

Inovacije nisu samo spolja, već je Henlen preradio Android Wear korisnički interfejs i učinio da radi brže i jednostavnije prikaže informacije. Tim se pridržava svog pravila od tri sekunde, koje kaže da pristup bitnim informacijama mora biti u okviru tog vremenskog intervala. Na osnovu tog pravila prerađen je interfejs i sve bitno je udaljeno jedan dodir ili prevlačenje prsta.

Henlen smartwatch 04

Henlen pametni sat se finansira preko Kickstarter kampanje, tako da svi koji su zainteresovani mogu dati svoj doprinos i time rezervisati svoj primerak ovog zanimljivog pametnog sata – LINK

Henlen smartwatch 02

 

 

Izvor: PhoneArena

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR