Heartbeat luxuzne kamere

Heartbeat luxuzne kamere

592
0
PODELI

Sve kamere rade po istom principu, ili bar sličnom. Ono što ćemo vam sada prikazati je uređaj koji pokazuje kako kamera radi, a nosi potpis Kwanghun Hyun.

luksuz hi tech gadget kamera heartbeat (5) luksuz hi tech gadget kamera heartbeat (4)

Korejski majstor skoro je uspeo da proizvede HeartBeat kamere, sa Unitas 6497 sistemom poketa koji reguliše brzinu pravljenja snimaka. Kao entuzijasta za pravljenje umetnosti od metala, Hyun se specijalizuje u proizvodnji pinhole kamera- one su poseban tip kamera sa malom aparaturom i bez sočiva. Aparatura je baš mala rupa koja dozvoljava svetlosti da uđe u kameru i projektuje kamere, zbog količine svetlosti koja može ući kroz prostor na prednjoj strani kamere.

luksuz hi tech gadget kamera heartbeat (3) luksuz hi tech gadget kamera heartbeat (2) 

Heartbeat kamera je zaista inovativna- originalni hibrid kamere i časovnika, koji koristi sistem pokretanja satova kako bi se regulisala brzina pravljenja snimaka, direktno kontrolišući period vremena u kom je kamera otvorena za nove snimke i dajući korisniku mogućnost podešavanja tog vremena. Profesionalni fotografi znaju da druge ekspozicije osiguravaju bolje fotografije. Čak i dizajn na neki način reflektuje intrigantnost i stil komponenti, unutar čeličnog finiša i otkrivene krunice.

 luksuz hi tech gadget kamera heartbeat (1)

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR