GTA 5 za PC ponovo odložen

GTA 5 za PC ponovo odložen

1326
2
PODELI
GTA 5

Rockstar Games je ponovo odložio izlazak PC verzije GTA 5. Datum je sada pomeren sa 24. marta na 14. april 2015. po saopštenju sa Rockstar Newswire,LINK.

Ovo je drugo odlaganje izlaska GTA 5 za PC u poslednjih 6 nedelja. Sledi saopštenje Rockstara:

“Izvinjavamo se PC gamerima širom sveta koji su odbrojavali dane iščekujući izlazak igre, ali potrebno nam je još malo vremena da bi osigurali da igra bude maksimalno ispolirana i da budemo sigurni da će i GTA Heists i GTA Online biti spremni od prvog dana pojave igre na PC-iju. Kao i uvek od GTA PC zajednice tražimo razumevanje i pomoć kada igra izađe. Nadamo se da ćete nam ukazati na bilo koje probleme ili vaše zabrinutosti u prvim danima od izlaska igre, kako bi brzo otklonili sve tehničke probleme koji su neizbežni u tim prvim danima pojave igre na novoj platformi”.

Rockstar nas ovim saopštenjem već upozorava da možemo da očekujemo tehničke problem kada se GTA 5 pojavi konačno za PC. Nadajmo se da je ovo drugo odlaganje i dovoljno da igra bude maksimalno optimizovana kada se konačno pojavi. Da se podsetimo i  zvaničnih sistemskih zahteva za GTA V, LINK.

Šta vi mislite o novom odlaganju GTA 5 za PC? Da li i vi željno iščekujete ovu igru?

 Izvor: PC Gamer

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR