GTA 5 multiplayer – GTA Online trailer

GTA 5 multiplayer – GTA Online trailer

3137
3
PODELI
gta-5-online-gameplay

Rockstar je predstavio novi trailer za multplayer komponentu GTA 5, Grand Theft Auto Online (GTA Online), koja će se pojaviti dve nedelje nakon glavne igre.

Rockstar opisuje GTA Online kao”dinamični i konstantan online svet” koji je dostupan igraču zajedno sa do 16 drugih igrača istovremeno. Možete raditi zajedno da završavate misije ili “ambient events”( misije koje zavise od trenutnih dešavanja) ili da se takmičite u klasičnim online game modovima.

Novi sadržaj će se konstantno dodavati nakon lansiranja, kako od strane Rockstara, tako i od same zajednice igrača. Možete kreirati nove trke ili misije u kreatoru sadržaja za modove, deliti ih sa prijateljima ili probati sadržaj kreiran od strane drugih igrača.

Prilagođavanje i menjanje sopstvenog lika će biti ključno, možete poboljšati svoje statistike, kupovati nova vozila i nekretnine, uzdizati se u kriminalnim krugovima.

Novi trailer otkriva neke nove detalje o GTA Online u odnosu na prethodni trailer za glavnu igru.

CVG je objavio detaljniji prikaz GTA Online. 

Moći ćete da nadogradite i unapredite svoj stan sa kamerama za nadgledanje, kućnim sistemom za zabavu i garažom za 10 unapređenih vozila. Naravno, svi tipovi automobila i drugih vidova prevoza se podrazumevaju. Moći ćete čak i da ulažete na berzi.

Još jedna iznenađujuća stvar je što će vaš lik izgovarati sinhronizovano šta god budete pričali  u slušalice sa mikrofonom.

Pozivanje prijatelja u igru je lako i sastoji se u pozivanje prijatelja sa telefonom u igri. Online mode takođe može brzo da se startuje iz GTA 5 iz točka za izbor lika, to je još jedna opcija pored izbora između Michael-a, Franklina ili Trevora.

Pogledajte sada ovaj novi GTA Online trailer:

GTA 5 treba da izađe 17. septembra za PS3 i Xbox 360. Za sada nije najavljen izlazak ni za jednu drugu platformu.

Šta vi mislite o GTA Online?

Izvor: Eurogamer

 

 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR