Grim Fandango Remastered stigao i na Android

Grim Fandango Remastered stigao i na Android

804
0
PODELI

Grim Fandango je jedna od najboljih avantura iz 90-ih godina, a nedavno je dobila i remastered verziju za PC računare. Pomalo neočekivano, Double Fine Productions je igru portovao i na Android.

Breaker

U Grim Fandango prati se život (ili smrt) Menija Kalavere, putnog agenta u zemlji mrtvih, i igrač mu pomaže da prevaziđe razne prepreke i spasi ljupku Mercedes Kolomar. Igra je puna crnog humora i fantastičnih dijaloga. Sve do današnjeg dana nalazi se na listi najboljih igara svih vremena.

Grim Fandango Remastered 01

Originalna igra imala je vrlo zanimljiv pristup grafici sa pre-renderovanim pozadinama izrađenim u Noir stilu, dok su 3D modeli likova vršili interakciju sa pozadinom. Grafika u remastered verziji je malo doterana, a muzika ponovo snimljena sa kompletnim orkestrom.

Grim Fandango Remastered 02

Ovo je tip igre koji retko dospe na mobilne uređaje, a ima premium cenu. Regularna cena je 14.99$, kao i PC verzija. Ali zbog promocije, Grim Fandango Remastered je trenutno na akciji po ceni od 9.99$.

 

[pb-app-box pname=’com.doublefine.grimfandangoremastered’ name=’com.doublefine.grimfandangoremastered’ theme=’discover’ lang=’en’]

 

 

Izvor: AndroidPolice

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR