Gresso Regal R1, luksuzni telefon od titaniuma

Gresso Regal R1, luksuzni telefon od titaniuma

1434
0
PODELI

Gresso Regal R1 je pametni telefon napravljen od jednog komada titaniuma. Cena kućišta višestruko prevazilazi cenu hardvera i iz tog razloga ovaj model košta celih 3.000 dolara!

Breaker

Kada poseduje takvu cenu, odmah znate da se radi o veoma posebnom telefonu. Pored kućišta od titaniuma, Gresso Regal će biti izrađen u ograničenim količinama – samo 999 komada će biti izrađeno. Tako da će biti veoma redak model. Onaj ko ga kupi biće siguran da će se naći u malom krugu ljudi koji mogu da izdvoje 3.000 dolara za kupovinu telefona. 

Gresso Regal R1 00

Kućište uređaja ručno sklapaju majstori kompanije Gresso. Ali specifikacije uređaja nisu posebno impresivne – četvorojezgarni procesor na 1.5GHz, 2GB RAM memorije, 32GB interne memorije, Full HD displej od 5 inča prekriven Gorilla Glass zaštitom od grebanja. Na zadnjoj strani prisutna je kamera od 13Mpix, a na prednjoj kamera od 2Mpix. Pored toga, telefon dolazi sa Android 4.2.1 verzijom operativnog sistema.

Gresso Regal R1 03

 

Gresso Regal R1 04

Iako će ljubitelji pametnih telefona zaobići ovaj model, manjina koja voli luksuzne uređaje će sigurno biti zainteresovana za Gresso Regal R1, jer pored Vertu modela, ovo deluje kao budžetski model.

 

 

Izvor: AndroidCommunity

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR