Zaboravite na štetočine, uz Green Protect Plus.

Zaboravite na štetočine, uz Green Protect Plus.

1718
0
PODELI

Toplo vreme donosi radost i dobro raspoloženje, ali i kućne štetočine i insekte, a među njima i najgoreg neprijatelja svake pripadnice ženskog roda – bubašvabe! Kućne štetočine su najzastupljenije štetočine na planeti. Ne samo da nose bolesti, već su povezane i sa nezdravom okolinom. Ovi neželjeni gosti česta su pojava u domaćinstvima, pogotovo u starijim i prizemnim stanovima. Pored toga što izgledaju neprijatno, jako ih je teško istrebiti. Na tržištu postoje razni preparati, a uz njih i opcija dezinsekcije, kada se ceo dom oseća na hemikalije, koje osim što su neprijatnog mirisa mogu biti i jako štetne po zdravlje ukućana. WinWin vam preporučuje najsavremeniji uređaj za rasterivanje štetočina Green Protect Plus, koji nije štetan za životnu sredinu, ljude ili kućne ljubimce.

To je kvalitetan proizvod, koji je podrobnim testiranjem pokazao da zadovoljava najviše standarde. U rasterivaču štetočina Green Protect Plus, nalaze se zvučnici koji stvaraju neprijatni ultrazvučni signal koji ljudsko uho ne može da čuje. On istovremeno koristi elektromagnetnu tehnologiju i tehnologiju ultrazvučnih talasa za rasterivanje miševa, pacova, bubašvaba, paukova, mrava, buva, krpelja, mušica, biljnih vaši, cvrčaka, guštera, zmija… Posebno je efikasan u zgradama u kojima se nalaze glodari i gmižući insekti, naročito u izolaciji, zidovima, plafonima, prostorijama u kojima se obeduje, delovima u kojima se čuva hrana, objektima za čuvanje žitarica, pekarama, skladištima, restoranima, kuhinjama, supermarketima, kao i uopšteno u kućama, stanovima, kancelarijama, fabrikama, arhivama…

Laboratorijska istraživanja su dokazala, da ultrazvučni i elektromagnetni talasi ovog uređaja direktno deluju na slušni i nervni sistem štetočina, uzrokujući im nepodnošljivu bol i nelagodnost, te oni odustaju od izvora hrane i vode, pa napuštaju svoja skrovišta. Štetočine ne mogu stvoriti imunitet i privići se na konstantno promenljive ultrazvučne i elektromagnetne talase, koje stvara uređaj. Ultrazvučni i elektromagnetni talasi koji su nečujni za ljudsko uho, ne smetaju deci, kućnim ljubimcima (psi, mačke, ptice, ribe, životinje na farmi), kao ni biljkama i što je vrlo važno, ne ometaju elektronske uređaje.

Green Protect Plus je bezbedan za upotrebu, ne isparava štetne i otrovne hemikalije, a efektivna površina njegovog delovanja je do 250m2. Energetski je efikasan, jer troši samo 2W. Potrebno je da ga uključite u priključak za struju i on odmah deluje. Koristi se svuda – u kući, vikendici, na putovanju, letovanju, u poslovnim i skladišnim prostorima… svuda gde postoji napajanje strujom. Napajanje je 220V/50Hz, opseg frekvencije iznosi 25KHz – 80KHz, a jačina zvuka je 115db.

Najbolje rezultate ćete postići, ako vodite računa o tome da ne ostavljate otvorena vrata, prozore, podrume ili vrata na garažama, zato što novi glodari ili štetočine, mogu da uđu pre nego što aparat počne da deluje.

Posebno vodite računa o tome, kako ostavljate zalihe hrane za ljude, životinje ili kućne ljubimce. Takođe, vodite računa, da ne donesete nove glodare ili druge štetočine prilikom unošenja hrane, zaliha, žitarica, hrane za životinje, u prostore koji nisu zaštićeni pomoću Green Protect Plus-a.

Ukoliko ispoštujete pravila korišćenja, nesmetano ćete uživati u toplom vremenu i lepim danima, jer je Green Protect Plus tu, da vas uspešno zaštiti, od svih dosadnih i neprijatnih štetočina.

Green Protect Plus možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR