Dopušta slobodu pri stvaranju, grafička tabla Wacom Intuos M CTL-6100WLK-N.

Dopušta slobodu pri stvaranju, grafička tabla Wacom Intuos M CTL-6100WLK-N.

4029
0
PODELI

Grafička tabla je jedan od onih proizvoda, koji je uglavnom usmeren na grafičke dizajnere. Lakše se postižu željeni oblici, nego što biste mogli da postignete pomoću miša. Ona omogućava crtanje prstom ili olovkom za crtanje. Umesto da na tabli povlačite linije koje gledate na monitoru, grafička tabla postaje praktično papir ili platno, pošto reprodukuje sliku na kojoj se radi.

Zašto je ovaj koncept toliko interesantan? Konkretno, ovo dosta ubrzava rad, što je veliki plus. Nekada su grafičke table bile interesantne pre svega dizajnerima – profesionalcima, a sada su postale izazov za sve. Tržištem je tada, suvereno vladala firma Wacom, što je i sada slučaj. Wacom Intuos je serija grafičkih tabli namenjena profesionalcima i onima koji žele maksimalan realizam prilikom crtanja.

Glavne prednosti su prepoznavanje ugla pod kojim se drži olovka i visoka osetljivost table, tako da rad sa ovim proizvodima predstavlja fantastično iskustvo. Olovka ima visoku osetljivost pritiska, gumicu na vrhu i dva tastera, te reaguje pri najmanjem dodiru. Prepoznaje vaš rukopis i prebacuje pisani tekst u kucani.

Savremena grafička tabla Intuos M, kompanije Wacom, kombinuje sve osobine napredne table i LCD ekrana odličnih karakteristika, koji pruža sjajan osećaj u radu. Izuzetno kvalitetna izrada i dizajn Intuos serije će vas oduševiti. Tu je i visoka osetljivost i preciznost. Kompatibilne sa svim dodacima, grafičke table Wacom Intuos su popularane i kod grafičkih i kod tehničkih stvaralaca. Napredan interfejs daje mogućnost da se veština i talenat iskažu na najbolji mogući način. Grafička tabla Wacom Intuos M omogućava lagodan rad i preciznost koja će profesionalcima dobro doći.

U pakovanju se nalazi: grafička tabla za crtanje, digitalna olovka dimenzija 143.2 x 12mm bez baterije, osetljiva na pritisak (4096 nivoa), radi na principu metode elektromatične rezonance, rezervni vrhovi za digitalnu olovku, alat za uklanjanje vrhova, USB kabl dužine 1.5m. Ukratko, sve što vam treba.

Jedan od najlepših komplimenata koji možete uputiti je – pohvaliti nečiju kreativnost! To je priznanje za nešto neobično, maštovito, dovitljivo. Zaista pravi dar za razvoj kreativnosti je ako sebi ili nekom drugom, priuštite grafičku tablu Wacom Intuos M, jer ako je ikada kreativnost bila potrebna za opstanak i rast bilo koje organizacije, to je sada!

Grafičku tablu Wacom Intuos M CTL-6100WLK-N možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili je kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR