Letnje osveženje dolazi iz Gorenje JC 803 G sokovnika.

Letnje osveženje dolazi iz Gorenje JC 803 G sokovnika.

1210
0
PODELI

Šta je ono što Vam treba da se na pravi način osvežite tokom letnjih dana? Naravno, jedan zdrav napitak pripremljen u Gorenje JC 803 G sokovniku.

Na još jednostavniji način, samim tim i prijatniji pripremite omiljeni sok, ali i svaki vitaminski napitak, budući da je ovaj sokovnik savršen iz razloga što zadržava sve vitamine iz voća ili povrća. Uz to, računajte na snagu od 800W i zapreminu posude za sok od 1L i posude za pulpu od 2.4L.

Gorenje JC 803 G sokovnik izrađen je od nerđajućeg čelika, što ga čini jako kvalitetnim, dok je sa druge strane i jednostavan za čišćenje. Poseduje 3 brzine, bezbednost upotrebe je zagarantovana uz sigurnosni prekidač. Centrifugalno ceđenje regulišite pomoću rotirajućeg dugmeta, a potpunu stabilnost prilikom korišćenja obezbeđuju vakuumske nožice.

Pozovite drage osobe i svi zajedno uživajte u zdravim i ukusnim napicima pripremljenim uz pomoć glavnog asistenta u kuhinji – Gorenje JC 803 G sokovnika.

Sokovnik Gorenje JC 803 G 800W možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 115 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR