Zabeležite nova iskustva uz GoPro kamere!

Zabeležite nova iskustva uz GoPro kamere!

1908
0
PODELI

Sve vaše avanture mogu se snimiti u Ultra HD rezoluciji. Možete ih gledati na LCD ekranu dok zadržavaju prirodne boje i oštre detalje. Uživajte u visokokvalitetnim video zapisima i fotografijama.  Radujte se naprednijoj detekciji detalja u područjima sa senkom i svetlim mestima. Pregled, reprodukcija snimaka, promena podešavanja i video klipping – sve objedinjeno u GoPro kamerama.

Najpopularniji proizvodjač – GoPro- razvio je svoju HERO seriju do sedme generacije i doveo nivo video zapisa do savršenstva. Akcione kamere GoPro Hero 7 Black  i  GoPro Hero 7 White  su odličan izbor za vas! Namenjene ekstremnim uslovima,  izuzetno otporne i kvalitetne.

GoPro Hero 7 Black  ima unapređenu stabilizaciju slike, pod nazivom HyperSmooth, koja radi bez problema čak  i pod vodom, kao i u situacijama sa olujnim vetrom.  Fotografije se prave u maksimalnoj rezoluciji od 12MP-RAW i JPEG. Tu su i: SuperPhoto funkcija, za ljubitelje HDR fotografija, TimeWarp, za sve one koji žele profesionalne timelapse snimke u svom džepu, kao i vertikalni portretni mod, specijalno namenjen za društvene mreže. Novina kod GoPro HERO 7 Black  je opcija strimovanja (livestream) na YouTube, Twitch, Vimeo i Facebook-u. Povezivanje se odvija preko Wi-Fi funkcije, a podržan je i GPS. Unapređene su i glasovne komande, tako da HERO 7 Black može da izvrši čak 16 glasovnih naređenja. Zaštićena je i vodootporna do dubine od 10m. Sa zadnje strane poseduje touch ekran dijagonale 2″.

GoPro HERO 7 White je niži stepenik na HERO 7 lestvici. Video je na Full HD nivou sa 60 fps, a fotografije veličine 10MP.  Pored vrhunske stabilizacije slike, na raspolaganju su timelapse, glasovne komande, vertikalni portretni mod, specijalno namenjen za društvene mreže, kao i QuikStories, za automatsko transformisanje snimaka u kratke video zapise praćene muzikom i efektima. HERO 7 White kamera je vodootporna bez kućišta, do dubine od 10m. Poseduje ugrađenu punjivu Li-Ion bateriju, koja se puni preko USB kabla ili GoPro Supercharger adaptera.

I zato:   Proširite vidike i uhvatite nove perspektive uz GoPro Akcione kamere HERO serije sedme generacije!

Započnite svoju avanturu!

GoPro kamere možete kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije ili ih poručiti odmah putem WinWin web sajta.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR