Google sklopio partnerstvo sa kompanijom Luxottica

Google sklopio partnerstvo sa kompanijom Luxottica

779
0
PODELI

Google je sklopio partnerstvo sa kompanijom Luxottica koja proizvodi Ray-Ban, Oakley i Persol naočare, kako bi dizajnirali nove okvire za Google Glass.

Breaker

Google Glass tim zna da ako razmišljate da postavite mini-kompjuter na svoje lice, to ćete uraditi sa stilom. Danas su Google i Luxottica Group objavile partnerstvo kako bi ove dve kompanije zajednički dizajnirali moderne i udobne okvire za Google Glass.

Google Luxoticca Glass frames

Luxottica Group poseduje, proizvodi i distribuira poznate brendove poput Oakley, Ray-ban i Persol. Kompanija je, takođe, odgovorna za proizvodnju okvira za više vrhunskih dizajnera poput DKNY, Versace, Prada, Dolce & Gabbana i puno drugih. Kao deo saradnje, dizajneri iz Oakley i Ray-Ban brendova će se pridružiti Google inžinjerskom timu i drugim profesionalcima kako bi napravili liniju okvira za Glass. Još uvek nije jasno da li će ovo partnerstvo doneti novi brend ili će se pridružiti postojećoj Luxottica grupi.

Pošto je partnerstvo tek najavljeno, još uvek ne postoje gotovi proizvodi koje bi prikazali. Google jeste pomenuo da će distributivni lanac kompanije Luxottica biti upotrebljen i za distribuciju novonastalnih okvira. Ipak, to ne znači da ćete u skorije vreme moći da kupite Glass u obližnjoj prodavnici naočara. Takođe, jasno je da će se fokusirati na najviši rang proizvoda, pa ćemo pretpostaviti da će cene ovih okvira biti prilično visoke.

 

Izvor: Android Police

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR