Google predstavlja novi OnHub uređaj

Google predstavlja novi OnHub uređaj

727
0
PODELI

Od svog osnivanja Google nastoji da komplikovanu tehnologiju pojednostavi krajnjim korisnicima, zapravo od toga je i počeo, napravivši pravu revoluciju sa svojom Google pretragom interneta. Poslednje što nam je predstavio je novi OnHub uređaj koji proizvodi Asus. OnHub uređaj je u suštini unapređeni bežični ruter, jednostavan za korišćenje svakome. Bežične rutere generalno držimo po strani, van vidnog polja, jer su uglavnom ružnjikavi, a i nisu preterano user friendly.

Asus OnHub je tu da promeni te nedostatke.

 

 

06-Asus-on-white-shelf-opt.-2-559x420Zahvaljujući jednostavanom, a opet vrlo lepom i elegantnom dizajnu, Asus OnHub bi mogli da uklopite u svaki enterijer. U zavisnosti od vašeg internet paketa donosi bržu internet vezu sa bežičnim uređajima u svojoj mreži, i pomoću Google On aplikacije za Android mobilne telefone, imaćete mnogo više mogućnosti da kontrolišete internet protok u svom domu nego ikada pre. Asus OnHub uvodi i novu tehnologiju, Wave Control, koja omogućava korisnicima da ubrzaju Wi-Fi vezu sa određenim uređajem jednostavnim mahanjem ruke iznad Asus OnHub uređaja.

13-Wave-Control-with-phone-besideGoogle će takođe ažurirati softver, dodajući nove smart anntena algoritme, koji bi značajno trebalo da unaprede preformanse uređaja.

Pre-order Asus OnHub uređaja treba da počne ove nedelje. Očekivana cena je oko 220 dolara.

Izvor: AndroidCommunity

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR