Google Maps 7 – najzad radi navigacija u Srbiji!

Google Maps 7 – najzad radi navigacija u Srbiji!

1279
2
PODELI

Na svom događaju I/O, Google je otkrio novi izgled nadolazeće Google Maps aplikacije sa novim mogućnostima. Sada, dva meseca kasnije, krenulo je ažuriranje aplikacije na novu verziju – Google Maps 7.0!

Nova verzija polako stiže na sve Android uređaje koji poseduju Android verzije 4.0.3 i više, a donosi vrlo zanimljive novine! Tu je potpuno novi korisnički interfejs i za tablete i za telefone. Poboljšana je navigacija koja sada poseduje i uživo praćenje gustine saobraćaja, upozorava ukoliko dođe do nezgode i automatski pronalazi drugu putanju kako bi se mesto nezgode zaobišlo. Takođe, predstavljen je i novi način za pronalaženje novih mesta u blizini koja mogu zanimati korisnike, od restorana, barova, prodavnica, igraonica, pa i hotela.

Jako dobra vest je da korisnici u Srbiji koji su dobili update prijavljuju da sada radi navigacija u okviru Google Maps-a! Vrlo lako možete zadati rutu kod kuće, ukucati “OK Maps” u samu aplikaciju i ona će skinuti kompletnu rutu, tako da možete putovati bez korišćenja interneta! Sjajno!

Google Maps UI 01

Google Maps UI 02

Google Maps UI 03

Google Maps UI 04

 

Ukoliko vam se ne čeka, novu verziju Google Maps možete instalirati ručno tako što ćete skinuti sa sledećih linkova i pokrenuti preko fajl menadžera:

Android 4.2:

http://d-h.st/Lo4

 

Android 4.1:

http://d-h.st/Txc

 

 

Izvor: AndroidPolice

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR