Za sve one koji žele da uživaju uz velike ekrane, Google Chromecast...

Za sve one koji žele da uživaju uz velike ekrane, Google Chromecast 2.0.

1886
0
PODELI

Ukoliko želite da maksimalno iskoristite televizor koji imate u svom domu ili kancelarijii, Google Chromecast 2.0 je apsolutno savršeni izbor. Da sa uživanjem kao porodica gledate neki digitalni sadržaj sa računara ili telefona na televizoru, neophodan je upravo on.

U suštini Google Chromecast 2.0 pretvara Vaš TV u pametan uređaj. Dovoljno je da ga priključite putem HDMI, povežete mu napajanje i preko mobilne aplikacije ili računara pustite željeni sadržaj. Reč je o Google proizvodu namenjenom strimovanju „online“ i „offline“ multimedije na Vaš televizor. Nudi jednostavan način da iskoristite Android uređaj kao daljinski i kontrolišete muziku, serije ili filmove, direktno iz fotelje. Za povezivanje koristi WiFi mrežu.

Šta Chromecast može da reprodukuje?

U suštini bilo šta. Google je u novijoj verziji Chrome web pregledača, predstavio opciju „Cast“ pomoću koje možete slati neku internet stranicu na Chromecast. Takođe, možete koristiti sve aplikacije koje imaju Cast opciju. Podržani su Google servisi kao što su YouTube, Play Movies, Play Music, ali takođe i Plex media server i ostale interesantne aplikacije. Možete igrati igrice na telefonu, tabletu, računaru, a TV koristiti umesto ekrana. Možete puštati filmove i serije na računaru ili mobilnom uređaju, a gledati ih na velikom televizoru.

Dizajn Chromecast uređaja je jako jednostavan. Podržava bilo koji uređaj: iPhone, iPad, Android telefon i računare sa Mac ili Windows operativnim sistemom, kao i Chromebook računare.

Uz Chromecast, mobilni telefon ili laptop postaju daljinski uređaj. Najveća prednost Google Chromecast uređaja je što sadržaj na TV-u, možete  kontrolisati iz bilo kojeg dela kuće, a da i dalje nesmetano koristite telefon ili računar i da pri tom štedite bateriju.

Odaberete film ili seriju koju imate na računaru, kliknete Cast na svom smartfonu ili tabletu i to bi bilo to!   Gledate film bez ustajanja iz fotelje, kopiranja na USB i povezivanja na televizor. Strimujte filmove, serije i muziku… Sve to bežičnim putem preko interneta! Na Vama je samo da odaberete onaj u crnoj ili crvenoj boji.

Google Chromecast pretvara običan TV u Smart TV. Podarite novi život Vašem TV-u!

Google Chromecast 2.0 možete poručiti odmah putem WinWin web sajta ili ga kupiti u preko 120 WinWin radnji širom Srbije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR