Goat Simulator launch trailer

Goat Simulator launch trailer

1019
1
PODELI
goat_simulator_logo_0-670x376

Pojavio se launch trailer za igru Goat Simulator koji je omaž na odlični launch trailer za igru Dead Island. Ali ovaj trailer ima nešto što taj trailer nije imao, jednu kozu 🙂 Trailer na odličan način prikazuje poslednje momente u životu možda najbolje koze ikada, koze iz igre Goat Simulator. Pogledajte:

Igra Goat Simulator je nastala kao šala od strane švedskog razvojnog studija Coffee Stain Studios, ali je indie developer odlučio da napravi poboljšanu verziju igre zbog zahteva fanova. Sa šaljivim marketing pristupom Coffee Stain Studios obećava “milion bagova” u igri 🙂

Na Steam stranici za igru Goat Simulator, LINK, razvojni studio kaže: “Uklanjamo samo bagove koji dovode do crashovanja igre, sve ostalo što je komično ostavljamo”. Cilj igre je da uništite što je više moguće stvari, dok oni malo posvećeniji igri mogu da kreiraju sopstvene misije, mape, modove i čak svoje koze i to uploaduju putem Steam Workshopa.

Goat Simulator treba da izađe 1. aprila, ali možete pre-orderovati igru za $9.99 na zvaničnoj stranici, LINK i dobićete je tri dana ranije, 29. marta.

Šta vi mislite o igri Goat Simulator?

Izvor: Eurogamer

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR