Glasine o Borderlands 2 prequel igri za PC, Xbox 360 i PS3

Glasine o Borderlands 2 prequel igri za PC, Xbox 360 i PS3

614
0
PODELI
Borderlands 2 prequel

Prema glasinama u razvoju je Borderlands 2 prequel igra za PC, PS3 i Xbox 360.

Sajt GamePointsNow.com tvrdi da su događanja u ovoj novoj pucačini vremenski smeštena između dešavanja u Borderlands 1 i Borderlands 2. Igru razvijaju 2K Australia i Gearbox Software.

Priča u Borderlands 2 prequel igri bi trebalo da se vrti oko mlađeg Handsome Jack-a koji je u potrazi za moćnim vanzemaljskim artefaktom. Vi ste u ulozi jednog od 4 Jacko-vih poručnika: Athena The Gladiator, Wilhelm The Enforcer, Nisha The Lawbringer i Fragtrap, vojna verzija Claptrap-a. Mesto dešavanja će biti na mesecu Elpisa i u Hyperion-ovu bazi u obliku slova H, a oba smo imali priliku da vidimo sa Pandore u Borderlands 2.

Takodje u igri koja je Borderlands 2 prequel će biti prisutna nova klasa oružja, Cryo, kao i oslabljena gravitacija (lakše ćete se kretati pomoću jetpack-ova). Za preživljavanje je bitan i kiseonik, koji loot-ujete i treba da pazite koliko vam je ostalo u rezervi.

Pošto nisu u razvoju verzije za next-gen konzole PS4 i Xbox One, Borderlands 2 prequel će verovatno izaći 2014. godine.

Zvanično saopštenje o igri od Gearbox Software-a se očekuje tokom PAX East sajma tokom vikenda. 2K je zasad odbio da komentariše ove glasine.

Da li se radujete Borderlands 2 prequel igri?

Izvor: Eurogamer

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR