Glasina – Stižu povoljni Asus Android Wear satovi!

Glasina – Stižu povoljni Asus Android Wear satovi!

1115
0
PODELI

LG i Samsung su preuzeli vođstvo u trci sa Android Wear satovima, jer G Watch i Gear Live kreću sa isporukom za samo 10 dana. Motorola je tu negde sa svojim kružnim Moto 360 modelom sata. Ali gde su ostali?

Breaker

Još jedan od Android Wear partnera će predstaviti svoje uređaje ove godine, a to je kompanija Asus koja želi da povoljnom cenom privuče najveću publiku.

Prema TechCrunch, koji ima izvore upoznate sa planovima kompanije Asus, ova kompanija sa Tajvana se sprema za predstalvjanje Android Wear pametnih satova čija će se cena kretati od 99 do 149 dolara, što je značajno manje od Gear Live (200 dolara) i G Watch (225 dolara). Kako stvari stoje, LG i Samsung će cene svojih uređaja morati da koriguju kada Asus krene sa prodajom svojih modela, što će se navodno dogoditi u septembru. Predstavljanje bi se moglo dogoditi na IFA sajmu u Berlinu početkom septembra.

Asus logo

Asus pametni satovi bi mogli da poseduju AMOLED ekrane (poput Gear Live), ali se osim toga ne zna više detalja.

Asus je šampion u proizvodnji povoljnih elektronskih uređaja, gde bi mogli da se svrstaju dva Nexus 7, kao i serija Memo Pad tablet računara. Kompanija ne posluje dobro kada je tržište pametnih telefona u pitanju, ali to je zahvaljujući ograničenoj dostupnosti ove vrste uređaja. Nadamo se da će situacija biti drugačija kada su pametni satovi u pitanju.

Da li nestrpljivo očekujete pametne satove kompanije Asus?

 

Izvor: Android Authority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR