Glasina – Sledeći Nexus tablet pravi HTC

Glasina – Sledeći Nexus tablet pravi HTC

850
0
PODELI

Prema izveštaju iz Tajvana, HTC bi mogao biti sledeći proizvođač koji će proizvoditi novi Nexus tablet koji će biti predstavljen u trećem kvartalu 2014. godine.

Breaker

Uprkos glasinama koje ukazuju da će Nexus linija uređaja biti ugašena, čini se čudnim da će Google ugasiti liniju proizvoda koji ima više primena. Prvo, pruža developerima čisto Android iskustvo, kao i onima koji vole minimalizam. Drugo, omogućava mnogima da se dočepaju vrhunskog Android iskustva po pristupačnoj ceni. I poslednje, pravi reklamu proizvođačima Android telefona.

Poslednja stavka je bila vrlo važna proizvođačima poput Asus-a i LG-ja. Nexus 7 linija je bila vrlo uspešna u plasiranju Asus proizvoda na tržište, dok to svojim tabletima u tom trenutku nije mogao. Za LG je veliki uspeh predstavljao Nexus 4, koji je privukao puno pažnje na kompaniju i na taj način smo videli par odličnih uređaja od ovog proizvođača od tada, uključujući LG Optimus G, LG G2 i novi Nexus 5.

SONY DSC

Ukoliko se nova glasina iz Tajvana pokaže tačnom, HTC bi mogao biti sledeći brend koji će imati čast da predstavi Nexus uređaj. Prema Focus Taiwan web sajtu, HTC je pobedio na aukciji za proizvodnju vrhunskog Nexus tableta, koji će početi sa isporukom u toku trećeg kvartala 2014. godine. Još uvek nije poznato da li će HTC praviti naslednika Nexus 10, Nexus 7  ili možda oba modela.

Uzimajući u obzir da HTC nije učestvovao na tržištu tableta godinama, ovo će svakako biti zanimljiv potez – ukoliko bude tačna.

Ako je glasina istinita, HTC Nexus 10 ili možda HTC Nexus 7 bi mogao da pomogne HTC-u da prikupi nove fanove. Ukoliko takav tablet prati dizajn koji smo videli kod HTC One, ovo bi mogao biti prelep uređaj.

 

Šta kažete, da li bi voleli da vidite HTC Nexus uređaj? Da li bi uzeli u obzir takav uređaj pri kupovini?

 

Izvor: Android Authority

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR