Gionee Elife S5.5 – tanak i moćan

Gionee Elife S5.5 – tanak i moćan

674
1
PODELI

Gionee, proizvođač mobilnih telefona stacioniran u Kini, predstavio je svoj novi model Elife S5.5, koji ima debljinu od samo 5.5mm!

Breaker

 To znači da je ovo trenutno najtanji model mobilnog telefona na svetu. Iza sebe je ostavio prethodnog šampiona, Vivo X3, koji je debeo “čak” 5.75mm. Ukoliko smatrate da će trajanje baterije biti problem za telefon takvih dimenzija, nemate razloga za brigu. Gionee tvrdi da može bez problema izdržati jedan dan intenzivnog korišćenja zahvaljujući bateriji od 2300mAh.

Gionee Elife S5.5

Pored toga, ovaj model ima displej od 5 inča, nepoznate rezolucije. Od operativnog sistema koristi modifikovani Android pod nazivom “Amigo”. Ugrađen je četvorojezgarni procesor koji radi na taktu od 1.7GHz, kao i 2GB RAM-a. Na zadnjoj strani nalazi se kamera od 13 megapiksela, dok je na prednjoj kamera od čak 5 megapiksela.

3G model je trenutno dostupan za poručivanje u Kini za oko 370 dolara, dok će LTE verzija biti dostupna u Junu. Gionee je rekao da će model biti dostupan u još 40 zemalja širom svega, mada će mali broj ljudi biti zainteresovan zbog male popularnosti ovog brenda van Kine.

 

Izvor: Engadget

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR