Gigabyte predstavio Raptor FPS gaming miš

Gigabyte predstavio Raptor FPS gaming miš

979
0
PODELI
Gigabyte Raptor 101a

Gigabyte je predstavio Raptor FPS gaming miš. Ovaj miš je nastao na osnovu pobedničkog dizajna na Gigabyte Make it Real Mouse Design takmičenju iz 2013. Dizajnirala su ga tri mlada dizajnera, a njihov dizajn je dobio pohvalu od svih sudija i dobio priliku da se pretvori u proizvod koji će biti plasiran na tržište.

Gigabyte Raptor FPS gaming miš ima lagan i ergonosmki dizajn. Napravljen je je za claw i fingertip način držanja i gameri sa njim mogu da prave nagle, oštrije pokrete i ostvare precinu kontrolu sa lakoćom.Namenjen je ozbiljnim FPS igračima. Na mišu se nalazi i specijalno sniper dugme, čijim se pritiskom automastki smanjuje osetljivost miša, što koristi za preciznije nišanjenje snajperom, čak i u pokretu.

Gigabyte Raptor 101b

Gigabyte Raptor FPS gaming miš teži 85g i njegov ergonomski dizajn smanjuje umaranje ruku prilikom dugotrajnih gaming sesija.Na njegovim stranama se nalaze gumeni delovi koji su tu radi boljeg i čvršćeg držanja miša bez klizanja. Dlan može lepo da se nasloni na 6 kontakt tačaka na mišu,a gumena obloga dodatno stabilizuje miša i kontrolu i pogodna je za claw grip. Uz miš dolaze i tegići kojima se dodatno može podesiti težina miša.

Gigabyte Raptor 101c

Raptor FPS gaming miš ima pro-optički senzor maksimalne rezolucije 4000 DPI. Ova osetljivost se može podešavati u 4 koraka i postoji taster za promenu DPI. Unutra se nalaze vrlo trajni Omron mikroprekidači koji mogu da prežive i najgore maltertiranje od strane gamera i garantuju životni vek od 10 miliona klikova. Svi tasteri se mogu programirati kroz GHOST engine softver i praviti razne makro kombinacije.

Gigabyte Raptor 101a

Izvor: TechPowerUP

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR