GIGABYTE predstavio Force K7 wireless tastaturu

GIGABYTE predstavio Force K7 wireless tastaturu

1183
2
PODELI
GIGABYTE Force K7 Wireless keyboard

GIGABYTE predstavio Force K7 wireless tastaturu. To je bežična verzija cenjene Force K7 gaming tastature. Force K7 wireless je suštini Force K7 tastatura sa 2.4 GHz wireless interfejsom umesto USB kabla.

GIGABYTE Force K7 wireless gaming tastatura nije mehanička već “Stealth” kako je Gigabyte zove, zbog specijalnog tipa scissor-switch tastera koji imaju vrlo niski hid to jest odziv. Ovo će vrlo odgovarati nekim osobama, ali je dubina odziva tastera na tastaturi pitanje ukusa, navike i subjektivne procene.

Force K7 wireless tastatura ima sve što i originalni USB model: ergonomska je, ima prošireno postolje za odmaranje dlanova, hot-link opciju, točkić za smanjivanje i pojačavanje zvuka i zumiranje.

GIGABYTE Force K7 Wireless keyboard

Izvor: VR Zone

2 KOMENTARA

  1. Poštovani, zainteresovan sam za žičnu (USB) verziju ove tastature, dakle klasičan Force K7, pa me interesuje da li ćete je imati u ponudi, ili da li znate kako je moguće doći do nje, sa obzirom da se nigde ne navodi cena niti radnja gde se može kupiti? Takođe, koliko vidim na zvaničnom sajtu Gigabyte-a, vi ste njihov “Retailer”. Unapred zahvalan na odgovoru

    • Poštovani Marko,
      Nažalost, nemamo informaciju da li ćemo i kada dobijati Gigabyte Force K7. Pratite redovno naš web sajt kako biste bili obavešteni ukoliko uvrstimo taj model tastature u ponudu.

POSTAVI ODGOVOR