Gigabyte GSmart Classic Pro – povoljan pametnjaković sa 8 jezgara

Gigabyte GSmart Classic Pro – povoljan pametnjaković sa 8 jezgara

5049
0
PODELI

Gigabyte GSmart je svojim pametnim telefonima na našem tržištu već izvesno vreme. U svom asortimanu ima zaista razne modele telefona, namenjene raznim tipovima korisnika, a svima je zajedničko jedno – pristupačna cena. GSmart Classic Pro se uklapa u, rekli bismo, zlatnu sredinu budžeta za većinu ljudi, oko 15.000 dinara. Za tu cenu, između ostalog, on nudi i snažan procesor sa osam jezgara!

Gigabyte GSmart Classic Pro 02-1

Ekran sa dijagonalom od 5 inča je za većinu danas prava mera, što bi sam GSmart rekao – klasika. Na IPS ekranu od 5 inča ovaj model pruža rezoluciju od 1280×720 piksela, što za veliku većinu korisnika pruža odličnu oštrinu prikaza sadržaja. Preko ekrana nalazi se Asahi staklo koje ga čini otpornijim na ogrebotine.

Gigabyte GSmart Classic Pro 03

Velika prednost ovog modela je njegov procesor sa osam jezgara, koja rade na taktu od 1.4GHz. Ovo je trenutno najpovoljniji model telefona sa osmojezgarnim procesorom, a pruža neverovatno dobre performanse prilikom surfovanja internetom, igranju modernih igara za Android platformu, video četovanja sa najdražim osobama i ostalim situacijama.

Kamere od 13Mpix na poleđini i 5Mpix na prednjoj strani učiniće svaku bitnu situaciju lakšom za pamćenje zahvaljujući kvalitetnim fotografijama i snimljenim videom u 1080p rezoluciji. Selfiji – još lepši uz beautify funkciju!

Gigabyte GSmart Classic Pro 04

Sve to dodatno zaslađuje Android 5.1 Lollipop svojim pouzdanim radom, brzim odzivom, povećanom sigurnošću i lakim korišćenjem!

Tražite svoj novi smartfon u rangu do 15.000 dinara? Ne tražite dalje – Gigabyte GSmart Classic Pro je pravi izbor!

Gigabyte GSmart Classic Pro dostupan je za poručivanje putem WinWin web sajta ili u preko 105 WinWin prodavnica širom Srbije

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR